5 ani garantie pentru Heinner MDA

In perioada 1 Martie 2020 – 28 Februarie 2021 toate produsele marca HEINNER din categoriile APARATE FRIGORIFICE, MASINI DE SPALAT AUTOMATE, MASINI DE SPALAT VASE, HOTE DE BUCATARIE, ARAGAZURI, USCATOARE, PLITE INCORPORABILE, CUPTOARE ELECTRICE INCORPORABILE achizitionate de catre persoane fizice beneficiaza de 5 ani garantie extinsa (3 ani standard + 2 ani suplimentari).

Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 1 Martie 2020 – 28 Februarie 2021 produsele din categoriile mentionate mai sus si apoi sa inscrie datele personale si ale produsului achizitionat pe formularul online aflat la adresa www.depanero.ro – Promotie Heinner 5 ani garantie in termen de maxim 30 de zile de la data achizitiei de pe factura.

ln cazul in care nu au posibilitatea sa completeze formularul online, cumparatorii pot suna la numarul de telefon 0742 726 843 pentru inregistrare.

Dupa inscrierea datelor personale si referitoare la achizitie, participantii vor primi numarul unic de inregistare care reprezinta garantia extinsa de 5 ani calculata de la data achizitiei.

Participantul la promotie are obligativitatea sa noteze numarul unic de inregistrare pe certificatul standard de garantie.

 

Regulamentul complet al campaniei poate fi gasit aici