Pegas CASCA MELON MELLOW YELLOW XL-XXL 58-63CM

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
322,92 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.84 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G085G-XL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere CASCA MELON MELLOW YELLOW XL-XXL 58-63CM de la Pegas

       Castile Melon sunt casti lifestyle, in culori vii, bine alese, potrivite si recomandate pentru aproape oricare din sporturile pe roti dar mai ales pentru mersul zi de zi pe bicicleta, trotineta, skateboards sau role.

       Tehnologia Hi-Tech de constructie a castii Melon de tip in-mold le face cu 30% mai usoare decat castile traditionale. 3 marimi de baza, foarte ajustabile prin sistemul de pernite Coolmax, asigura protectie oricarei persoane cu dimensiunea capului cuprinsa intre 46 - 64 cm. In plus, cele 12 orificii de aerisire si o catarama magnetica Fidlock asigura clasa si confort si protectia necesara.
   XXS - S ( 46 - 52 CM )
   M - L ( 52 -58 CM )
   XL - XXL ( 58 - 64 CM )

 

SPECIFICAȚII TEHNICE
 
Mai multe informații
Producator Melon
Culoare Galben
Greutate (Kg) 0.5000
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.