Volan Logitech Driving Force G29 pentru Playstation 4, Playstation 3, PC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.299,76 lei
Pret 36 Rate Optimo: 47.64 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

941-000112

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Volan Logitech Driving Force G29 pentru Playstation 4, Playstation 3, PC de la Logitech

Dispozitiv de intrare
Tip de dispozitiv Volan + Pedale  
Tehnologie control gaming Analog  
Platforme de gaming suportate Playstation 3,PlayStation 4  
Taste cu funcții de control joc D-pad  
Reflexul vibratiilor Da  
Feedback pentru forță Da  
Conexiune
Interfață dispozitiv USB 2.0  
Tehnologia de conectare Prin cablu  
Ergonomice
Culoarea produsului Negru  
Material carcasă Aluminiu, Piele, Din oţel inoxidabil, Oțel  
Material cutie pedale Cold rolled steel, Din oţel inoxidabil  
Material volan Aluminiu, Piele  
Lungime cablu 1,8  
Indicatori LED-uri Da  
Managementul energiei
Sursă de alimentare Cablu  
Software
Sisteme de operare Windows suportate Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64  
Greutate şi dimensiuni
Lărgime 260  
Adâncime 278  
Înălțimea produsului  Înălţime 270  
Greutatea produsului fără ambalaj (greutate netă). Dacă este posibil, greutatea netă este data si  inclusiv accesorii standard şi anexe.Vă rugăm să reţineţi că uneori producătorul  ofera o interpretare prea comerciala a greutatii de produs, fara greutatea accesoriilor și/sau a altor anexe.  Greutate 2,25  
Lățime dispozitiv 2 42,9  
Adâncime dispozitiv 2 31,1  
Înălțime dispozitiv 2 16,7  
Greutate dispozitiv 2 3,1  
Conţinutul de ambalaje
Sursă de curent inclusă Da  
Ghid utilizator Da  
 
Master lăţime cutie de carton 31,4  
Master înălţime cutie de carton 33,7  


G29 Driving Force este cel mai fiabil simulator de curse auto pentru cele mai noi console PlayStation 4, PlayStation 3 si jocuri pentru PC. 

Modelul G29 dispune de un motor dual force feedback, transmisie elicoidala cat si de o directie mai clara si mai silentioasa. Padelele schimbatorului din otel inoxidabil aflate in spatele volanului, indicatoarele RPM LED permit crearea unei tranzitii usoare fara distragerea atentiei de la monitor. Unitatea separata cu pedale ofera un control natural, sensibil si cu o pedala de franare nonliniara. Prin intermediul elementelor din piele si otel inoxidabil, G29 Driving Force este construit pentru a fi durabil si a oferi confort utilizatorilor. Sistemul de prindere al volanului permite montarea sigura a acestuia de masa sau de scaunele de curse dedicate gamerilor, reducand socurile si deteriorarea in urma manevrelor agresive de condus.
   
 
 
 
   

Imbunatatiti-va experienta pe consolele next-gen PlayStation 3 si PlayStation 4

Nu vei mai dori niciodata sa concurezi cu un controller normal dup ce vei opta pentru adaugarea Driving Force G29 in selectia dumneavoastra de controllere.

Volanul G29 este conceput pentru ultimele noutati in materie de jocuri de curse pentru PS4 sau consola PS3. G29 poate fi utilizat de asemenea si pe PC, folosind Logitech Gaming Software.

   
Dual-Motor Force Feedback

Fiind proiectat cu dual-motor force feedback, Logitech G29 Driving Force simuleaza realist masina, cum ar fi schimbarea de greutate, contidiile de drum, uzura pneurilor, pierderea de tractiune si altele. Cu uneltele elicoidale modelate dupa angreanjul utilizat in transmisii auto, veti obtine o actiune de directie exceptional de buna si precisa.
   
Calitatea materialelor

Logitech G29 Driving Force este construit pentru a rezista, acesta vine cu rulmenti din otel in arborele volanului si pedalele din otel inoxidabil, iar pielea cusuta de mana, da aspectul unui volan de curse de inalta calitate.
   
Elemente elicoidale cu Anti-Backlash

Cu uneltele elicoidale modelate dupa angrenajul utilizat in transmisii auto, veti obtine o actiune de directie exceptional de buna si precisa.Hardware-ul Anti-backlash pastreaza intarirea volanului si pedala stransa astfel incat sa puteti maximiza controlul.
   

Controale Easy-Acces

Toate comenzile de joc sunt amplasate astfel incat sa puteti ajunge cu usurinta la ele. D-Padul, butoanele si padelele sunt incorporate pe volan, iar indicatoarele LED sunt pozitionate in mijlocul volanului, pentru o acuratete sporita atunci cand schimbati vitezele, fara a mai fi nevoit sa va luati ochii de pe pista.

   
   
Pedale cu grad mare de raspuns si reglabile pentru un control maxim

Mentineti o pozitie mai realista a corpului in timpul cursei cu unitatea de pedale pentru o acceleratie, frana si ambreiaj integrat. G29 Driving Force va permite sa accelerati confortabil, sa franati si sa schimbati vitezele in cel mai realist mod posibil.

 
   
Rotatie a volanului la 900 grade

Reprezinta acelasi grad al volanului precum ca la o masina obisnuita.
 
   

Functioneaza cu schimbator viteze Logitech Driving Force Shifter

Completati setul de curse cu schimbatorul de la Logitech, Dirving Force Shifter pentru un plus de realism in experienta dumneavoastra.

   

 

 Specificatii

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip produs Volan
Compatibilitate PS3
PS4
PC
Tehnologie Cu fir
Interfata USB
Alimentare USB

CARACTERISTICI & FUNCTII

Vibration Feedback Da
Conectori USB

CARACTERISTICI TEHNICE

Culoare Negru
Altele Indicator LED
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.