Set 3 accesorii KitchenAid pentru paste

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set 3 accesorii KitchenAid pentru paste de la KitchenAid

Paste mai bune decat cele originale italienesti sunt cele proaspete, pregatite de tine, acasa!

Cu setul de accesorii pus in functiune de mixerele de bucatarie, marca KitchenAid iti prepari singur, de la aluat la reteta, pastele preferate.

Setul este format din 3 piese din inox, fabricate in Italia: un accesoriu pentru pregatirea foii de aluat de paste, care poate netezi foi de pana la 140 mm latime si 2 accesorii-cuttere pentru a forma tagliatelle si spaghetti.

Aluatul de paste este netezit si intins avand 8 grosimi diferite, accesoriul dispunand de 8 trepte reglabile. Pentru a obtine o foaie de grosime normala folosesti setarea 1 sau 2, iar prin setarile cuprinse intre 3 si 8, accesoriul netezeste aluatul pentru o gama extinsa de intrebuintari: foi foarte subtiri pentru fidea/taitei, foi medii ca grosime pentru lasagna si foi subtiri pentru paste linguini.

Fiind atasate la mixerele de bucatarie, marca KitchenAid, setul lucreaza independent si iti ofera libertate de miscare, lasandu-ti mainile sa se ocupe de manevrarea foilor de aluat sau a pastelor proaspat formate.

Setul include si o perie de curatare a accesoriilor, deoarece acestea nu trebuie spalate la masina de spalat vase si nici nu este recomandata scufundarea acestora in apa.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.