Set 3 accesorii KitchenAid 5KSM2FPPC pentru mixer Omnifood

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set 3 accesorii KitchenAid 5KSM2FPPC pentru mixer Omnifood de la KitchenAid

Cu acest kit de 3 accesorii esentiale KitchenAid aveti tot ce este necesar pentru a toca carne, felia, razui si pasa piureuri de legume si fructe.

Combina ingenios ingredientele, indiferent ca preferi un burger de vita sau prepari falafel, pe care le poti servi alaturi de legume proaspat feliate. Acum castravetii, ceapa, rosiile, zucchini pot fi feliate cu ajutorul acestui kit, economisind in acelasi timpul de pregatire. Iar daca ai nevoie si de un sos salsa atunci foloseste accesoriul pentru pasat fucte si legume. Totul este posibil daca ai acest kit in bucatarie, compatibil cu toata gama de mixere KitchenAid.

Accesoriul pentru tocat carne 5KSMFGA

Acest accesoriu va ajuta sa tocati rapid carne, dar il puteti utiliza si pentru a macina branza tare, legume sau nuci.
In functie de reteta preparata aveti la dispozitie o sita groasa cu diametrul 6 mm si o sita fina cu diametrul 4,5 mm.

Accesoriu pentru pasat fructe si legume 5KSMFVSP

Cu acest accesoriu pentru pasat, puteti face piureuri din fructe moi si legume fierte dar si preparate pentru bebelusi.
Nu este necesar sa curatati coaja fructelor, inainte de a le introduce in cuva, deoarece in timpul procesului de pasare, semintele si cojile sunt eliminate.
Accesoriul se utilizeaza in continuarea accesoriului de tocat carne.

Accesoriul pentru feliat si razuit legume 5KSMVSA

Acest accesoriu este util cand vrei sa razi branzeturi pentru pizza si paste sau atunci cand doresti sa tai si sa maruntesti legume pentru salate, placinte si deserturi.
Accesoriul vine cu 3 cilindri interschimbabili. Cei 3 cilindri indeplinesc sarcini diverse precum: maruntire in bucati mari (6 mm) sau in bucati medii (4 mm) si feliere (3 mm). Cilindrii sunt fabricati din inox.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.