Rezerve periuta de dinti electrica Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9024/10, 4 buc, standard, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Rezerve periuta de dinti electrica Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9024/10, 4 buc, standard, Alb de la Philips

Rezerve periuta de dinti electrica Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence HX9024/10, 4 buc, standard, Alb

Indepartare de pana la 7 ori mai buna a placii bacteriene comparativ cu o periuta de dinti manuala

Perii desi, de inalta calitate indeparteaza de 7 ori mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala. In plus, varful curbat special iti permite sa ajungi cu usurinta la dintii din partea din spate a gurii.
   
Vei sti intotdeauna cand sa inlocuiesti. Vei obtine mereu o curatare eficienta.

Capetele de periere isi pierd din eficienta dupa 3 luni de utilizare, insa BrushSync™ te va instiinta inainte ca acest lucru sa se intample. Periuta de dinti inteligenta va monitoriza cat de des si cat de intens te periezi si te va instiinta cand a sosit momentul sa inlocuiesti capul de periere. Nu ai o periuta de dinti inteligenta Philips Sonicare? Nu trebuie decat sa monitorizezi perii albastri cu rol de amintire, iar cand devin albi vei sti ca a sosit momentul pentru un cap de periere nou.
   
Tehnologie sonica avansata Philips Sonicare

Tehnologia sonica avansata Philips Sonicare mobilizeaza apa intre dinti, iar miscarile sale de periere desprind si indeparteaza placa bacteriana pentru o curatare zilnica exceptionala.
   
Testata pentru a indeplini nevoile sanatatii tale orale

Toate capetele de periere sunt sigure si delicate cu dintii si gingiile. Fiecare cap de periere este supus unor teste pentru a asigura durabilitatea si performanta exceptionala de fiecare data cand iti periezi dintii.
   
Selecteaza in mod automat modul ideal pentru rezultate perfecte**

Vei obtine intotdeauna cea mai buna curatare posibila cu functia noastra de sincronizare a modurilor BrushSync™**. Capul de periere Philips Sonicare C2 Optimal Plaque Defence se sincronizeaza cu manerul periutei Philips Sonicare cu functie BrushSync™**, selectand modul de periere si nivelul de intensitate ideale pentru o curatare exceptionala. Nu trebuie decat sa incepi sa periezi.
   
Design cu atasare printr-un clic, pentru fixarea simpla a capului de periere

Capul de periere Optimal Plaque Defence se potriveste perfect cu manerul oricarei periute de dinti Philips Sonicare, cu exceptia PowerUp Battery si Essence. Nu trebuie decat sa il atasezi si detasezi pentru inlocuire si curatare simple.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.