Philips Cap de periuta de dinti HX9042/07

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Cap de periuta de dinti HX9042/07 de la Philips

Curăţare mai profundă, gingii mai sănătoase

Capul nostru de periuţă cu cea mai profundă curăţare

  • Suprafaţă de contact de 4 ori mai mare* pentru o curăţare profundă fără efort

    Suprafaţă de contact de 4 ori mai mare* pentru o curăţare profundă fără efort

    Capul de periere AdaptiveClean este singurul cap de periuţă de dinţi electrică care se poate mula pe forma unică a dinţilor şi gingiilor tale. Cu margini moi şi flexibile, fabricate din cauciuc, perii acestei periuţe se pot adapta la forma fiecărui dinte. Oferă o suprafaţă de contact de până la 4 ori mai mare* şi îndepărtează cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană** de-a lungul liniei gingiilor şi între dinţi. Chiar şi locurile greu accesibile sunt curăţate în profunzime, dar totuşi delicat cu gingiile.

  • De până la 2 ori mai bun pentru gingii decât o periuţă manuală

    De până la 2 ori mai bun pentru gingii decât o periuţă manuală

    Cu un cap de periere AdaptiveClean, chiar şi cea mai profundă curăţare este delicată. În timp ce periuţa de dinţi sonică urmăreşte linia gingiilor, marginile flexibile şi perii capului de periere absorb orice presiune excesivă pe care o aplici. Ţesuturile moi din jurul gingiilor sunt protejate, chiar dacă periajul este prea intens.

  • Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană** din locurile greu accesibile

    Elimină de 10 ori mai multă placă bacteriană** din locurile greu accesibile

    Cel mai inovator cap de periere pe care l-am creat este, de asemenea, cel care curăţă cel mai profund. Graţie formei sale flexibile, capul de periere AdaptiveClean poate elimina cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană din locurile greu accesibile. Mişcarea capului de periere este special concepută pentru a completa acţiunea de curăţare dinamică a periuţei tale sonice Philips. Indiferent de stilul tău de periaj, obţii o curăţare excepţională, pe care pe care o poţi vedea şi simţi.

  • Concepute pentru a maximiza mişcarea sonică

    Concepute pentru a maximiza mişcarea sonică

    Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică fără egal transmite puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.

  • Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere

    Design cu ataşare printr-un clic, pentru fixarea simplă a capului de periere

    Acest cap de periere se ataşează şi se detaşează de pe mânerul periuţei printr-un clic, pentru o prindere sigură şi o întreţinere şi o curăţare uşoare. Se potriveşte tuturor mânerelor de periuţe Philips Sonicare cu excepţia: PowerUp Battery şi Essence.

  • Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

    Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

    Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.

  • Perii cu rol de reamintire asigură cea mai eficientă curăţare

    Perii cu rol de reamintire asigură cea mai eficientă curăţare

    Poate că nu este evident la prima privire, dar capetele de periere îşi pierd rigiditatea şi se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Perii noştri albaştri, cu rol de reamintire, se estompează până la culoarea albă pentru a te ajuta să recunoşti momentul când trebuie să-i înlocuieşti. Pentru rezultate optime, înlocuieşte capul periei la fiecare trei luni.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.