Philips Rezerve standard pentru periuta de dinti electrica Sonicare Sensitive HX6052/07, 2 bucati

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Rezerve standard pentru periuta de dinti electrica Sonicare Sensitive HX6052/07, 2 bucati de la Philips

Conform datelor demonstrate clinic, capul de periuta de dinti Philips Sonicare Sensitive asigura indepartarea superioara a placii bacteriene, comparativ cu o periuta de dinti manuala. 

Acest cap de periuta de dinti Philips Sonicare are peri foarte moi, pentru o curatare delicata dar si eficienta.

De asemenea, prezinta un contur nou al profilului, pentru a peria dintii delicat, oferind o experienta de periaj mai delicata.

Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia de baza cu miscari ale periei de inalta frecventa, inalta amplitudine, care efectueaza peste 31.000 de miscari de periere pe minut.

Tehnologia sonica fara egal transmite puterea de la maner pana la varful capului de periere. Aceasta miscare sonica creeaza o actiune dinamica a fluidului, care impinge fluidul adanc intre dinti si de-a lungul liniei gingiei pentru o curatare superioara, dar delicata de fiecare data.

Acest cap de periere se aplica si se detaseaza rapid de pe manerul periutei pentru o prindere sigura si o intretinere si o curatare usoara.

Se potriveste tuturor manerelor de periute Philips Sonicare cu exceptia: PowerUp Battery si Essence.

 

Poate ca nu este evident la prima vedere, dar capetele de periere isi pierd rigiditatea si se uzeaza treptat in cateva luni de utilizare normala.

Perii albastri, cu rol de reamintire, se estompeaza pana la culoarea alba pentru a te ajuta sa recunosti momentul cand trebuie sa-i inlocuiesti. Pentru rezultate optime, inlocuieste capul periei la fiecare trei luni.

Articole incluse Capete de periere 2 capete standard pentru dinti sensibili


Compatibilitate


Sistem capete de periere Atasare printr-un clic
Adecvat pentru aceste modele Seria 2 pentru controlul placii bacteriene,HealthyWhite+,Seria 3 pentru sanatatea gingiilor,DiamondClean,EasyClean,FlexCare,FlexCare Platinum,FlexCare+,pentru copii,HealthyWhite


Design si finisaj


Senzatie de rigiditate a perilor Foarte moale
Culoare Alb
Peri cu rol de reamintire Estompare a culorii perilor albastri
Dimensiuni Standard
Beneficii pentru sanatate- Indepartarea placii bacteriene Ajuta la indepartarea placii bacteriene


Calitate si performanta


Inlocuire La fiecare 3 luni
Testat pentru utilizare optima

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.