Controller Sony PlayStation DualShock 4 v2, Negru + Joc FIFA 21 + PSPlus 14 zile + voucher FIFA 21 Ultimate Team pentru PlayStation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Controller Sony PlayStation DualShock 4 v2, Negru + Joc FIFA 21 + PSPlus 14 zile + voucher FIFA 21 Ultimate Team pentru PlayStation 4 de la Sony

Controller Sony PlayStation DualShock 4 v2, Negru + Joc FIFA 21 + PSPlus 14 zile + voucher FIFA 21 Ultimate Team pentru PlayStation 4

 
 

Data de lansare: 9. 10. 2020

Bundle-ul include urmatoarele:

  • 1 x Controller Wireless DualShock 4;
  • 1 x Voucher cu jocul complet EA SPORTS FIFA 21;
  • 1 x Voucher FIFA 21 PS4 Bundle FUT Pack;
  • 1 x Cod voucher PlayStation Store/ PS Plus 14 zile.
   
   

Joc FIFA 21

FIFA 21 imbunatateste jocul cu functii proaspete care va permit sa va bucurati de victorii si mai mari impreuna in VOLTA FOOTBALL si FIFA Ultimate Team, alaturi de un mod de cariera expansiv in care veti putea gestiona fiecare moment al ascensiunii echipei dumneavoastra la varf. Veti simti un nou nivel de realism al jocului, care va recompenseaza creativitatea si controlul, deblocand mai multe oportunitati de notare cu sisteme de atac dinamice noi in cel mai inteligent joc FIFA de pana acum. FIFA 21 va permite sa experimentati autenticitate de neegalat cu peste 17.000 de jucatori, peste 700 de echipe, peste 90 de stadioane si peste 30 de ligi pentru a va oferi cea mai reala experienta a jocului The World's Game.

   
 
O revolutie in mainile dumneavoastra
Preluati controlul asupra unei noi generatii de jocuri, cu un controller fara fir DUALSHOCK 4 reproiectat, care pune jocurile de precizie in mainile dumneavoastra.
 
Dispunand de un touch pad reimaginat, care va dezvaluie bara luminoasa de deasupra alaturi de o finisare mata eleganta, acesta este modul cel mai ergonomic si intuitiv de a juca de pana acum – si este disponibil intr-o gama larga de culori spre a se potrivi stilului dumneavoastra.

 

 

Cel mai bun design de pana acum
 
Butonul SHARE
Capturati si expuneti cele mai frumoase momente doar prin apasarea unui buton. Incarcati videoclipuri si capturi de ecran din joc direct de pe sistemul dumneavoastra PS4 sau redati in timp real jocul dumneavoastra, toate acestea fara a va deranja jocul in desfasurare.
 
Touch pad
Obtineti un control chiar mai precis cu ajutorul touch pad-ului integrat, care arata acum bara luminoasa unica, adaugand o dimensiune suplimentara jocurilor dumneavoastra.
 
Joystick-uri analogice si declansatoare rafinate
Obtineti avantajul competitiv cu o senzatie mult mai stricta de control asupra actiunilor din joc.
 
Bara luminoasa
Vedeti si mai multe lucruri in jocurile dumneavoastra cu bara luminoasa integrata care straluceste in diferite culori, in functie de actiunea din joc – acum vizibila pe touch pad.
 
Difuzor integrat
Aduceti-va jocurile la viata si auziti fiecare detaliu cu efectele sonore ce provin direct de la controlerul fara fir DUALSHOCK 4.
 
Conector casca stereo
Ascultati-va jocurile in privat si auziti fiecare bum, bang si fiecare explozie cu un conector audio integrat de 3,5 mm pentru castile dumneavoastra.
 
Senzori de miscare
Puneti lucrurile in miscare pe masura ce un accelerometru integrat si un giroscop extrem de sensibile detecteaza miscarea, inclinarea si rotirea controlerului fara fir DUALSHOCK 4.
 
Incarcarea bateriei prin USB
Incarcati bateria interna a controlerului de la portul USB al PS4, ce va asigura o incarcare fara probleme in timp ce jucati.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.