Controller Wireless Sony Dualshock 4 PS4 Alb V2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Controller Wireless Sony Dualshock 4 PS4 Alb V2 de la Sony




Noul controller wireless pentru PlayStation 4 DUALSHOCK 4

DualShock ® 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile.

Noul controller vine cu un sensor six-axis extrem de sensibil si cu un touch pad situat in partea de sus care confera noi moduri de a juca si de a interactiona cu jocurile.



Cu o simpla apasare a butonului SHARE vei putea impartasi victoriile cu prietenii - scaneaza ultimele minute din joc, eticheteaza si continua jocul - videoclipul se va incarca in timp ce te vei juca.
Senzorul de miscare este acum incorporat in controller.

Atmosfera va fi completa cu ajutorul efectelor de sunet aditionale redate de difuzorul incorporat sau printr-un set de casti care iti vor permite sa stai stai de vorba cu prietenii.



Forma butoanelor L2/R2 si L3/R3 a fost imbunatatita pentru o precizie sporita.

Controller-ul vine dotat cu un LED a carui culoare se va schimba in functie de culoarea personajelor din joc, in felul acesta jucatorii se vor putea urmari reciproc.



Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.