Casti gaming wireless Sony PlayStation 4 (PS4) Surround 7.1, Platinum

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming wireless Sony PlayStation 4 (PS4) Surround 7.1, Platinum de la Sony

E timpul sa auziti totul

Plasati-va in centrul lumii jocurilor si experimentati o noua dimensiune a sunetului cu castile fara fir Platinum standard de elita, care dispun de:

  • Sunet surround virtual 7.1 imbunatatit in toate jocurile PS4.
  • Mod 3D Audio care ofera sunet de precizie din toate directiile in jocurile compatibile.
  • Moduri audio personalizate care va permit sa experimentati jocurile exact asa cum a intentionat dezvoltatorul.
  • Design pliabil, elegant, cu o durata mai mare de autonomie a bateriei si conector de 3,5 mm pentru utilizarea cu PlayStation VR si dispozitivele mobile.

Sunet surround virtual imbunatatit

Descoperiti sunetul surround virtual 7.1 imbunatatit in toate jocurile PS4 – dotate cu tehnologia 3D Audio PlayStation si driverele de 50 mm pentru a oferi o claritate uimitoare si o gama a sunetului de la frecvente inalte si medii pana la un bas bogat.

Obtineti avantajul competitiv identificand fiecare miscare pe care o fac inamicii dvs. si patrunzand in atmosfera plina de sunete de inalta pozitionare, pe mai multe straturi.

Sunet 3D

Patrundeti mai adanc in aventurile dvs. si scufundati-va in sunetul uimitor bazat pe obiecte cu modul 3D Audio al castilor.

Jocurile compatibile capata o noua dimensiune, cu sunete emise de sus, de jos, din fata si din spatele dvs., pe masura ce jucati, plasandu-va in centrul actiunii.

Aflati cum echipa de la Naughty Dog profita de noua sa tehnologie pentru a transforma sunetul din Uncharted 4: A Thief’s End intr-un sunet mai bun decat oricand.

Sunetul sistemelor de jocuri

Descoperiti modul in care jocurile trebuie sa sune, cu ajutorul unei game largi de moduri audio personalizate create de dezvoltatorii de jocuri pentru a oferi o experienta sonora unica, special conceputa pentru jocurile individuale.

Discutati despre tactica din cadrul jocului, planificati urmatorul atac sau doar discutati cu prietenii dvs. cu o claritate de cristal cu microfonul ascuns cu functia de anulare a zgomotului.

Jucati-va mai mult timp datorita bateriei reincarcabile cu autonomie extinsa a castilor.

Pentru toate dispozitivele dumneavoastra

  • Conectati-va direct la orice consola PS4 si bucurati-va de un sunet incredibil, fara cabluri care sa va intrerupa jocul.
  • Experimentati imersiunea completa in lumea virtuala PS VR; Conectati-va prin intermediul cablului furnizat pentru a imbunatati capabilitatile audio 3D ale castilor PS VR.
  • Ascultati muzica sau sunetul din joc direct de pe PC-ul dvs. cu Windows sau Mac cu adaptorul fara fir furnizat.
  • Conectati-va la dispozitivul dvs. mobil prin intermediul cablului audio de 3,5 mm si auziti totul in sunet stereo clar si bogat.

*Sunetul surround virtual 7.1, modurile 3D Audio si audio personalizate sunt disponibile doar pe PS4.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.