Accesoriu retea TP-LINK TL-PoE200

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Accesoriu retea TP-LINK TL-PoE200 de la TP-LINK

Kit adaptoare PoE TP-Link, TL-POE200, 2 x 10/100 Mbps RJ-45, alb

Ce face acest produs

TL-POE200 este conceput pentru a permite alimentarea unui dispozitiv compatibil Ethernet si transferul de date printr-un singur cablu Ethernet pe o distanta de pana la 100m. Kitul PoE contine doua dispozitive, primul, "injectorul" injecteaza tensiune si date intr-un singur cablu Ethernet, in timp ce "splitter-ul", plasat la capatul receptor, separa tensiunea de alimentare de traficul de date pe doua cabluri diferite pentru a fi utilizate de catre dispozitivul Ethernet conectat. Aceasta facilitate permite utilizatorilor sa amplaseze dispozitive compatibile Ethernet precum AP-uri, camere IP sau telefoane VoIP in locatiile adecvate, indiferent de disponibilitatea unei prize, pentru a maximiza performantele dispozitivului conectat.

TP-LINK TL-POE200 utilizeaza tehnologia PoE adoptata pe scara larga in industrie si ofera o solutie PoE mai rentabila. Este recomandat sa nu asociati produsele PoE cu alte adaptoare PoE decat sub indrumare profesionala.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip accesoriu Adaptor PoE
Porturi 4 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.