Einhell Ascutitor electric universal pentru lant GC-CS 85, 85 W, 230 V, 5500 RPM, disc inclus

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ascutitor electric universal pentru lant GC-CS 85, 85 W, 230 V, 5500 RPM, disc inclus de la Einhell

Dispozitivul de ascutit lanturi GC-CS este un dispozitiv compact robust si fiabil pentru ascutirea precisa a tuturor fierastraielor standard. Datorita unei cleme pivotante cu gradatii pentru setarea cu precizie a unghiului de ascutire, toate elementele de taiere din lant pot fi ascutite fara repozitionare. Un dispozitiv de oprire pentru adancime protejeaza lantul pentru a nu elimina in exces materialul.
   
Nu-l aruncati - ascutiti-l. Potrivit pentru toate lanturile utilizate in mod obisnuit.

Masina de ascutit lanturi Einhell GC-CS 85 restaureaza muchiile ascutite. Acest aparat salveaza lanturile tocite, transformandu-le inapoi in scule de precizie pentru utilizarea in gradina sau in padure. Lucrul cu acest sistem de ascutire sofisticat si bine conceput este foarte usor. Masina de ascutit lanturi poate fi fixata pe un banc de lucru, prin doua suruburi (gaurile sunt deja prezente in carcasa).
   
Unghi de rectificare reglabil si dispozitiv de tensionare a lantului pentru o ascutire simpla si precisa.

Scala rotativa pentru stabilirea unghiului de slefuire in mod precis si dispozitivul de intindere a lantului face ca ascutirea fiecarui element din lant sa se faca intr-un mod surprinzator de usor. Discul de rectificat restaureaza precis muchiile de taiere ale lantului. Un opritor de adancime protejeaza lantul de indepartarea excesiva a materialului.
   
CARACTERISTICI:

- Opritor de adancime;
- Dispozitiv de prindere;
- Scala pentru reglarea precisa a unghiului de slefuire;
- Disc de slefuire inclus.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Ascutitor
Tip ascutitor Electric
Tip ulei Lant
Putere 85 W
Material Plastic, Metal
Culoare Multicolor


DIMENSIUNI

Lungime 260 mm
Latime 210 mm
Greutate 1.9 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.