Kit acumulator si incarcator Einhell PXC 4512097, 18 V. 2.5Ah, max 720 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
126,06 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.62 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4512097

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Kit acumulator si incarcator Einhell PXC 4512097, 18 V. 2.5Ah, max 720 W de la Einhell

Caracteristici produs

  • Gestionarea inteligenta a incarcarii – Managementul inteligent al incarcarii si monitorizarea permanenta a acumulatorului asigura o incarcare optima si un nivel ridicat de siguranta.
  • Fara auto-descarcare - Acumulatorul rezista efectului de memorie si auto-descarcarii care este obisnuita in acumulatori. Un afisaj LED cu 3 trepte ofera intotdeauna informatii despre starea de incarcare.
  • Power X-Change - Seria de sistem Power X-Change ofera mai multa putere si mai multa rezistenta intr-un sistem de acumulatori, incarcatoare si dispozitive care pot fi combinate intre ele fara limite.
  • Gata de utilizare - Cu incarcatorul rapid, acumulatorul de 2,5 Ah este gata de utilizare dupa doar 50 de minute. Daca acumulatorul ramane mai mult timp in incarcator, se incarca usor la 100%.
  • Siguranta - Sistemul de management al acumulatorului ABS monitorizeaza parametrii acumulatorului si asigura siguranta maxima, performanta optima si durata maxima de functionare.
  • Carcasa stabila - Carcasa acumulatorului cu maner practic incastrat rezista prafului, coroziunii si influentelor mecanice, in timp ce stratul de cauciuc ofera protectie ridicata la impact.
  • Set de pornire - Setul de pornire Einhell 2,5 Ah PXC este un set ideal pentru nou-veniti la seria Power X-Change. Setul include un acumulator de 2,5 Ah si un incarcator rapid.
 

Promisiunea de compatibilitate Einhell

 

Competenta potrivita: Fiecare acumulator Power X-Change este compatibil cu toate uneltele si echipamentele de gradina din sistemul de acumulatori Einhell.

 De la A pentru masinile de tuns iarba fara cablu, pana la Z pentru ferastraie unghiulare.

Desigur, acest lucru este valabil si pentru toate dispozitivele viitoare.

     
 

Pur si simplu inteligent: Tehnologia Twin-Pack

 

18 volti sau 36 volti? De ce nu? Cu tehnologia twin-pack, un singur tip de acumulator este suficient pentru ambele clase de tensiune: pentru aplicatii mai puternice, cum ar fi unele masini de tuns iarba, masini de tuns gard viu sau ciocane rotative, doi acumulatori de 18 V sunt pur si simplu combinati intr-o unealta de 36 V.

     
 

Urmariti intotdeauna nivelul de incarcare

 

La apasarea unui buton, indicatorul nivelului de incarcare arata nivelul de incarcare al acumulatorilor folosind trei LED-uri.

     
 

FACUT PENTRU LOCURI DE MUNCA EXIGENTE

 

De la sistemul de management activ al acumulatorilor controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si structura eficienta la racire, toate componentele acumulatorilor au fost dezvoltate astfel incat sa permita libertate maxima fara cablu pentru toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de rulare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorilor si mai multa securitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Acumulator Incarcator
Unealta compatibila Universal
Brand compatibil Universal
Tip lucrare Hobby Semiprofesional
Numar piese/set 2
Culoare Rosu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate baterie 2.5 Ah
Timp incarcare 50 min
Tip alimentare La retea
Tensiune acumulator 18 V

DIMENSIUNI

Greutate 0.82 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.