Mio Hub Smart G10

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Hub Smart G10 de la Mio

Hub G10 este un hub elegant si discret intre router si senzorul de miscare MioSMART si/sau senzorul pentru usa si fereastra. Hub G10 este un element esential pentru functionarea senzorilor pe care i-ati instalat, deoarece este un punct central intre router si senzori. Conectati-l la senzorii MioSMART prin semnal RF de 2,4 GHz, conectati-l la routerul din locuinta dvs. prin wireless (standardul 802.11 b/g/n de 2,4 GHz) sau printr-un cablu ethernet RJ45 si veti putea incepe monitorizarea locuintei dvs.



Va prezentam Hub G10; un hub elegant si discret intre router si senzorul de miscare MioSMART si/sau senzorul pentru usa si fereastra

Cum functioneaza?


Hub G10 este un element esential pentru functionarea senzorilor pe care i-ati instalat, deoarece, dupa cum reiese din denumirea sa, este un „punct central” intre router si senzori. Conectati-l la senzorii MioSMART prin semnal RF de 2,4 GHz, conectati-l la routerul din locuinta dvs. prin wireless (standardul 802.11 b/g/n de 2,4 GHz) sau printr-un cablu ethernet RJ45 si veti putea incepe monitorizarea locuintei dvs.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie


Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa comutati intre aplicatii pentru a trece de la senzori la VixCam, de exemplu. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

Hub de legatura intre router-ul dvs. si Senzorul de miscare si/sau Senzorul de...

Conecteaza usor senzorii MioSMART folosind semnalul RF 2.4GHz

si se conecteaza la router utilizand semnalul wireless 802.11b/g/n 2.4 GHz

 

Port de ethernet RJ45 standard

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie
Standard RF 2,4GHz
WiFi incorporat 802.11 b/g/n
Suport card Micro SD Max. 32GB
USB UART intern Da
Putere Adaptor priza micro USB 5V/2A
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.