Mio Gateway Smart S10

379,00 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 13.89 lei/luna
Disponibilitate: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MioSMARTGatewayS10

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Gateway Smart S10 de la Mio

Cloud Personal – salvati-va inregistrarile Camerei de locuinta si alte fisiere, cu posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru alti utilizatori. Functioneaza optim cu Camera de locuinta MioSMART – stocati-va in siguranta inregistrarile intr-o alta locatie, astfel incat sa le pastrati in siguranta fata de accesul intrusilor. Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie. Usor de configurat cu ajutorul codului QR. Forma discreta si subtire pentru a se potrivi stilului dvs. (10cm x 3,5cm x 1,5cm). Stocare de pana la 4 TB, compatibil cu memoriile USB 2.0 standard si toate hard disk-urile (nu sunt incluse in pachet). Port de ethernet RJ45 standard. Suporta formatele FAT si NTFS ale mediilor de stocare. Alimentare electrica standard – 100V-240V, 2A.Va prezentam Personal Cloud Gateway S10; un gateway compact si discret pe care puteti salva atat inregistrarile efectuate cu camera video, cat si alte fisiere si care va ofera posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru persoane. Poate stoca fisiere de pana la 4 TB si este compatibil cu stickurile de memorie USB 2.0 standard si cu toate unitatile de disc (nu sunt incluse).

Cum functioneaza?


Instalati aplicatia MioSMART pe telefon, asigurati-va ca aveti la dispozitie unitatea de disc si/sau stickul USB preferat si conectati cablul ethernet RJ45 la routerul din locuinta dvs. Scanati codul QR pentru a incepe sa lucrati cu Personal Cloud Gateway.
Puteti incarca si descarca imediat toate fisierele de pe gateway: videoclipurile, fotografiile, muzica, fisierele de la birou si, bineinteles, inregistrarile efectuate de camerele video din locuinta dvs. Puteti reda, vizualiza si trimite fisiere in orice moment, oriunde v-ati afla.

Functioneaza perfect cu VixCam C10 si ofera o alternativa de amplasare


Dispozitivul MioSMART VixCam C10 functioneaza perfect cu Personal Cloud Gateway*. Asadar, daca optati pentru a va salva inregistrarile in cloud si nu pe cardul SD, puteti utiliza gateway-ul. Inregistrarile dvs. vor fi salvate in siguranta in cloud, iar un avantaj suplimentar il constituie faptul ca gateway-ul poate fi amplasat intr-o locatie alternativa, pentru a fi ferit de intrusi. Imaginati-va un hot care crede ca poate lua cu el camera video si ca poate avea acces la inregistrarile video; acest lucru nu se va intampla niciodata daca gateway-ul se afla, de exemplu, in casa vecinului sau la birou, departe de locuinta dvs. In acest fel, veti avea intotdeauna o copie de rezerva a inregistrarilor, fara a trebui sa va bazati pe serviciile sau abonamentele costisitoare pentru stocarea in cloud.

Controlati toate solutiile MioSMART cu o singura aplicatie


Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa comutati intre aplicatii pentru a trece de la Personal Cloud Gateway la VixCam. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!

* Personal Cloud Gateway S10 poate fi conectat doar la 2 dispozitive VixCam; utilizarea este limitata la 2 camere video.

Cloud Personal

salvati-va inregistrarile Camerei de locuinta si alte fisiere, cu posibilitatea de a va partaja contul cu pana la patru alti utilizatori

 

Functioneaza optim cu Camera de locuinta MioSMART

stocati-va in siguranta inregistrarile intr-o alta locatie, astfel incat sa le pastrati in siguranta fata de accesul intrusilor

Usor de configurat cu ajutorul codului QR

 

Forma discreta si subtire pentru a se potrivi stilului dvs. (10cm x 3,5cm x 1,5cm)

Stocare de pana la 4 TB

compatibil cu memoriile USB 2.0 standard si toate hard disk-urile (nu sunt incluse in pachet)

 

Port de ethernet RJ45 standard

 

Suporta formatele FAT si NTFS ale mediilor de stocare

 

 

Alimentare electrica standard – 100V-240V, 2A

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat cu o singura aplicatie

 

 
Putere Adaptor priza micro USB 5V/2A
Port Ethernet RJ45
Suport unitate de disc externa 2.5" si 3.5" max. 4TB USB 2.0
Format unitate de disc FAT si NTFS
Dimensiune 10cm x 3,5cm x 1,5cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.