Tastatura acces sistem de alarma PANASONIC KX-HNK101FXW

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura acces sistem de alarma PANASONIC KX-HNK101FXW de la Panasonic

Tastatura acces PANASONIC KX-HNK101FXW. Fie ca folosesti cardul de acces sau doar o simpla atingere, punctul de acces iti ofera singuranta necesara. Taste si simboluri de armat/dezarmat iluminate pentru o mai usoara utilizare. Se monteaza pe perete. Dimensiuni (W x D x H):120 mm x 21 mm x 120 mm, greutate: 163 g

Tastatura de acces va permite armarea/dezarmarea cu usurinta a Sistemului Home Smart. Tastatura de acces poate fi montata pe peretele de langa intrare si va permite sa folositi sistemul Smart Home fara a activa aplicatia de pe smartphone.
Notificarile sunt anuntate prin intermediul tastaturii dvs. de acces. De exemplu:  cand o fereastra sau usa este deschisa sau in cazul in care un alt senzor detecteaza conditii neobisnuite.
Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.