Telecomanda acces PANASONIC KX-HNK102FXB

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii Smart Home

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Telecomanda acces PANASONIC KX-HNK102FXB de la Panasonic

Telecomanda acces PANASONIC KX-HNK102FXB. Datorita dimensiunii reduse poate fi usor atasata la cheile casei sau cheile masinii. Are 3 butoane, armare, dezarmare si un buton programabil. Baterie cu durata de viata de aproximativ 2 ani. Dimensiuni (W x D x H):27mm x 18 mm x 77 mm, greutate: 17 g

Keychain Remote poate schimba modul de armarea a sistemului  Smart HOME folosind butoanele Arm si Disarm. Acest lucru se face usor si rapid  fara a activa aplicatia de pe smartphone.
Remote keychain dispune de un buton inteligent personalizat, care poate fi folosit pentru a declansa o operatiune pre-programata, cum ar fi pornirea unui Smart Plug sau a unei alerte.


Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.