Camera IP de interior PANASONIC KX-HNC200FXW

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera IP de interior PANASONIC KX-HNC200FXW de la Panasonic

 

 

 



Camera de interior PANASONIC KX-HNC200FXW. Se pot conecta pana la 4 camere in sistemul Smart Home Panasonic, este utila pentru controlul copiilor si comunicarea directa cu acestia. Camera contine senzori de miscare, audio si un senzor de temperatura foarte util. Camera poate fi folosita pentru declansarea altor senzori: filmare, declansare lumina etc. Contine un difuzor si un microfon prin intermediul caruia sa poate face o comunicare eficienta . Se monteaza pe perete si functioneaza cu ajutorul unei surse de curent 220V. Dimensiuni (W x D x H): 75 mm x 75 mm x 102 mm, greutate: 160 g

Camera de interior (baby monitor) - color, mod de noapte si microfon incorporat pentru monitorizare in timp real si inregistrare.  Pot fi inregistrate maxim 4 camere pe un Hub.

  • Rezolutie: High: 640x480 pixeli (VGA),Low: 320x240 pixeli (QVGA).
  • Night vision: 6m.
  • Senzor de sunet, temperatura si vizual.
  • Detectie: orizontal aprox. 70° , vertical aprox. 50° .
  • Senzor de imagine: 0.3 megapixel  CMOS. 
  • Microfon incorporat si difuzor pentru comunicare (2 canale)

Camerele de interior Panasonic pot fi ideale ca baby monitor.
Datorita functiei Night vision puteti vedea copilul in intuneric si il puteti auzi cand se trezeste datorita microfonului incorporat. De asemenea, va puteti calma copilul vorbind cu blandete catre el sau prin redarea unui cantec de leagan printr-un difuzor incorporat.


Camera poate monitoriza temperatura din camera bebelusului si va poate trimite alerte in cazul in care incepe sa devina prea cald sau prea rece.

Camera de interior Smart Home va permite sa vedeti  ce se intampla in casa dumneavoastra in timp ce sunteti plecat.


Camera poate trimite alerte pe smartphone/tableta prin intermediul senzorilor de miscare, temperatura si sunet, in timp ce un difuzor incorporat va permite sa vorbiti direct cu oricine se afla in raza auditiva.
Puteti seta camera pentru a ignora anumite zone, astfel incat, de exemplu, pisica dumneavoastra sa  nu declanseze  alarma cand se plimba prin bucatarie.


Camera de interior va permite sa vizionati in timp real imagini din casa dumneavoastra si chiar puteti sa faceti poze din feed-ul live.

Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.