Camera IP de exterior PANASONIC KX-HNC600FXW

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Camera IP de exterior PANASONIC KX-HNC600FXW de la Panasonic

 

 

 



Camera de exterior High PANASONIC KX-HNC600FXW. 640x480 pixel (VGA). Se pot conecta pana la 4 camere in sistemul Smart Home Panasonic. Camera are senzor infrarosu cu detectie de pana la 5 metri si un senzor video cu o arie mare de detectie. Senzorii sunt versatili si pot fi folositi si in alte moduri: filmare, declansare lumina etc. Contine un difuzor si un microfon prin intermediul caruia sa poate face o comunicare eficienta . Se monteaza pe perete si functioneaza cu ajutorul unei surse de curent 220V. Dimensiuni (W x D x H): 75 mm x 173 mm x 75 mm, greutate: 305 g.

  • Camera de supraveghere pentru exterior  Se pot inregistra maxim 4 unitati pe un Hub.
  • Rezolutie: High 640x480 pixel (VGA),Low: 320x240 pixel (QVGA).
  • Night vision: 12m.
  • Protectie stropire cu apa IP55.
  • Senzor infrared - raza de detectie: 5 m . Senzor imagine  0.3 megapixel  CMOS. 

Camera de exterior a sistemului are design compact, este rezistenta la apa, filmeaza color, are mod de noapte si trimite imagini live pe smartphone sau pe tableta.


Senzorul infra-rosu incorporat, cu zona de detectie selectabila, va trimite alerte in cazul in care sesizeaza probleme. Camera are un microfon incorporat ce permite comunicarea pe 2 cai. Imaginile sale pot fi inregistrate pe cardul de memorie din Hub-ul sistemului.

Tehnologia sofisticata a retelei  va permite sa adaptati si sa extindeti sistemul  pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Puteti construi personalizat un sistem perfect folosind oricare dintre combinatiile dispozitivului prezentat in diagrama, iar Panasonic lucreaza deja la alte dispozitive care se vor insera cu usurinta in retea odata ce acestea sunt disponibile.
Pur si simplu conectati Hub-ul la retea, descarcati aplicatia pe smartphone sau tableta si asociati fiecare dispozitiv la acesta.
Sistemul are un program usor de asociere, trebuie doar sa apasati un buton de pe fiecare dispozitiv si un singur buton de pe hub. Dispozitivele pot fi inregistrate si prin intermediul aplicatiei.
Aceasta apasare de imperechere functioneaza pe toate dispozitivele Smart Home daca va decideti sa adaugati mai multe in viitor.


Se pot conecta un numar de maxim 4 camere, 6 telefoane DECT si  50 de unitati suplimentare pe un singur HUB.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.