Tastatura Apple iPad Pro 12.9" Smart Keyboard, US English

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tastatura Apple iPad Pro 12.9" Smart Keyboard, US English de la Apple

Descriere

Cate taste, atatea inovatii.


Noua Smart Keyboard pentru iPad Pro 12.9".

Pentru multi, o tastatura este doar o modalitate convenabila de a lucra sau de a nota ideile. Noua tastatura Smart Keyboard reinventeaza complet acest instrument centenar, pentru a adauga si mai multa flexibilitate dispozitivului iPad Pro. Smart Keyboard are functionalitatile unei tastaturi de dimensiuni standard, dar este ultraportabila datorita noilor tehnologii care te scapa de comutatoare, cabluri si chiar si de pairing.

 

Usor de folosit. Si mai usor sa o iei cu tine.

Deschide Smart Keyboard cand ai nevoie de ea. Inchide-o cand ai terminat si devine o coperta supla si usoara pentru iPad Pro 12.9". Designul elegant este si durabil, asa ca rezista la utilizarea zilnica. Si chiar si la a mia ciorna a proiectului tau.

 

Iti protejam cuvintele litera cu litera.

Poate ca literele si numerele arata la fel, dar tastatura Smart Keyboard e un concept absolut nou. Suprafata este fabricata dintr-un material special extrem de rezistent, decupat cu laser pentru formarea fiecarei taste. De asemenea, acest material creeaza tensiunea necesara pentru fiecare tasta, eliminand astfel necesitatea mecanismelor traditionale. Acesta este motivul pentru care tastatura Smart Keyboard e la fel de precisa, stabila si comoda ca o tastatura normala, desi are o grosime de doar 4 mm.

 

 

64 de taste dintr-o bucata.

Spre deosebire de tastaturile traditionale, nu exista spatii intre taste. Si datorita materialului rezistent la apa si pete care acopera tastatura Smart Keyboard, nu iti e frica de nimic.

 

O noua conexiune puternica, alimentata de inovatie.

Pentru a fabrica o tastatura atat de subtire si de rezistenta precum Smart Keyboard, nu am putut sa ne bazam pe cablurile sau componentele traditionale. Asa ca am combinat o foaie subtire de nailon cu metal si am creat un material conductor care permite transmiterea bidirectionala a energiei si a datelor. Asa ca nu trebuie sa incarci tastatura Smart Keyboard. O cuplezi la iPad Pro si incepi sa tastezi. In plus, materialul conductor este atat de rezistent ca poti sa o inchizi si sa o deschizi cat vrei.

 

Trei straturi de ingeniozitate.


Am acoperit tastatura Smart Keyboard cu trei tipuri de materiale. La fel ca si la Smart Cover, stratul superior este fabricat dintr-un poliuretan rezistent, iar stratul inferior dintr-o captuseala de microfibra, care protejeaza ecranul si il mentine curat atunci cand Smart Keyboard este inchisa. Stratul mijlociu este motivul pentru care tastatura Smart Keyboard este cu adevarat avansata. Este compus dintr-un nou material textil conductor care face posibila comunicarea cursiva intre iPad Pro si Smart Keyboard.

 

 

 

Foarte smart. Adica fara cabluri, fara intrerupatoare, fara pairing.

 

Smart Connector este o noua interfata proiectata de Apple, care permite comunicarea cursiva intre Smart Keyboard si iPad Pro 12.9". Este amplasat pe marginea tastaturii Smart Keyboard si pe partea laterala a iPad Pro. Impreuna cu materialul conductor din interiorul tastaturii Smart Keyboard, Smart Connector permite transmiterea bidirectionala a energiei si a datelor. O solutie sofisticata care iti permite sa scrii mai usor si mai repede.

 

Comenzi rapide la indemana.

iOS 9 functioneaza perfect cu tastatura Smart Keyboard, adaugand o varietate de caracteristici QuickType dispozitivului tau iPad Pro 12.9".

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.