A-Data Acumulator extern ADATA D8000L Durable, 2xUSB, Full LED, 8000 mAh, Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator extern ADATA D8000L Durable, 2xUSB, Full LED, 8000 mAh, Blue de la A-Data

Acumulator extern ADATA D8000L Durable, 2xUSB, Full LED, 8000 mAh, Blue
 
D8000L combina bateria externa cu o lanterna LED intr-un produs uimitor, ultra-util. O parte a dispozitivului este dedicata iluminarii puternice. Acumulatorul extern Adata D8000L are o capacitate de 8000mAh pentru a incarca majoritatea dispozitivelor si un standard de protectie IP54.
 
Iluminare puternica in 4 moduri

O intreaga latura a modelului D8000L este destinata iluminarii, avand 200 de lumeni. Tehnologia ADATA LED accepta patru moduri luminoase: standard, intermitent, intermitent lent si de urgenta. Obtineti pana la 17 ore de lumina, fie pentru situatii distractive, fie pentru urgente.
 
Canelurile de pe spate se potrivesc cu totul, de la monede la carti de credit, pentru a va ajuta sa pozitionati acumulatorul pentru iluminare perfecta.
 
Punct de montare integrat

Suportul integrat in modelul D8000L este foarte util pentru agatarea unitatii pe corturi, fixare in general, asigurarea cu snururi, curele sau carlige.
 
Putere mare pentru dispozitivele dumneavoastra

Complet incarcat, D8000L poate incarca un smartphone complet de 3 ori. De asemenea, este suficient sa incarcati complet o tableta mare.
 
Economisiti timp cu incarcarea USB dubla

D8000L ofera pana la 2.1A prin cele 2 porturi USB, astfel incat sa puteti incarca doua dispozitive in acelasi timp.
 
Siguranta si durabilitate cu cele mai bune componente

ADATA foloseste celule premium cu circuite personalizate, condensatoare de cea mai buna calitate si o carcasa rezistenta la impact si foc. D8000L ofera servicii de lunga durata si va protejeaza pe dumneavoastra si pe cei din jurul dumneavoastra.
 
Protectie multi-circuit

Bateriile externe ADATA fac siguranta prioritatea nr. 1. Circuitele previne supraincarcarea, , supraincalzirea, supratensiunea, supracurentul si scurtcircuitarea.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.