Carcasa iPhone 11 Pro Apple Smart Battery Case, Wireless Charging, Pink Sand

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Carcasa iPhone 11 Pro Apple Smart Battery Case, Wireless Charging, Pink Sand de la Apple

Husa originala Smart Battery de la Apple este special realizata pentru iPhone 11 Pro si ofera pe langa protectie eficienta impotriva zgarieturilor si socurilor si un plus de energie datorita bateriei externe incorporate. La exterior este acoperita cu silicon moale, foarte fin si placut la atingere, iar la interior este captusita cu microfibra pentru un plus de protectie.
 
Husa dispune de un buton dedicat camerei care lanseaza aplicatia Camera, indiferent daca iPhone-ul este blocat sau deblocat. O apasare rapida a butonului face o fotografie si o apasare mai lunga capteaza video QuickTake. Functioneaza si pentru selfie-uri.
 
Husa Smart Battery este compatibila cu incarcarea wireless (QI) permitand incarcarea simultana atat a iPhone-ului cat si acumulatorul carcasei. Atunci cand carcasa este complet incarcata, carcasa Smart Battery ofera o durata de viata mai mare cu 50% *, aceasta ducand la cresterea timpului de convorbire, la utilizarea internetului si la redarea audio si video mai lunga. Starea bateriei este afisata pe ecranul de blocare si in centrul de notificari astfel incat sa stiti exact cat de multa baterie a ramas.
 
* Husa poate fi incarcata si mai rapid cu incarcatoare compatibile USB-PD. Se asemenea, suporta accesorii Lightning, cum ar fi EarPods cu conector Lightning (inclus impreuna cu iPhone-ul) sau Adaptorul AV Lightning Digital (vandut separat).
 
Marginea flexibia faciliteaza o montare/demontare usoara de pe telefon.
 
Caracteristici:
- material: Silicon + Microfibra
- impotriva zgarieturilor si socurilor
- prelungeste durata de viata a bateriei telefonului
- fina si placuta la atingere
- interior captusit cu microfibra
- compatibila cu incarcarea wireless QI si incarcarea rapida USB-PD
- starea bateriei este afisata in ecranul de blocare si in centrul de notificari
- decupaje exacte
- butoane acoperite
- culoare: Roz
- compatibil cu iPhone 11 Pro


Specificatii Tip Husa cu baterie externa
Compatibilitate Apple
Modele compatibile Apple iPhone 11 Pro
Culoare Roz
Material Silicon + Microfibra
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.