Husa de protectie Apple pentru iPhone SE 2, Silicon, White

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Husa de protectie Apple pentru iPhone SE 2, Silicon, White de la Apple

Conceput de Apple pentru a completa iPhone SE, forma carcasei din silicon se potriveste perfect pe butoanele de volum, butonul lateral si curbele dispozitivului dumneavoastra fara a adauga volum. O captuseala din microfibra moale la interior ajuta la protejarea iPhone-ului. La exterior, finisajul matasos, moale al exteriorului din silicon se simte excelent in mana ta. Si il poti tine tot timpul, chiar si atunci cand incarci fara fir.

Ca orice carcasa proiectata de Apple, aceasta sufera mii de ore de testare pe parcursul procesului de proiectare si fabricatie. Deci nu numai ca arata minunat, ci este creata pentru a va proteja iPhone-ul de zgarieturi si picaturi.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Carcasa
Brand compatibil Apple
Model compatibil iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE 2
Functii Rezistent la zgarieturi
Material Silicon
Culoare Alb
Continut pachet 1 x Husa protectie
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.