Casti Wireless Solo 3 On Ear BEATS Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Wireless Solo 3 On Ear BEATS Argintiu de la Beats

 

Bucura-te de cea mai tare experienta audio cu noile casti wireless Beats Solo 3. Acestea se conecteaza instant cu dispozitive Apple, trebuie doar sa le pornesti si sa le apropii de gadget-ul tau.

Sunetul Beats este recunoscut in intreaga lume pentru claritate si profesionalism, iar castile Solo 3 nu sunt o exceptie. Poti sa te bucuri de muzica ta preferata oricat doresti, pentru ca aceste casti au o durata a bateriei de 40 de ore, iar LED-urile incorporate te vor ajuta sa fii in permanenta informat cu privire la statusul bateriei. Functia Fast Fuel permite ca o incarcare de 5 minute, prin cablu USB, sa iti ofere 3 ore de redare a muzicii, aceste casti fiind perfecte pentru persoanele active.

Controlul asupra castilor este mai usor ca niciodata, astfel ca pentru a raspunde la apeluri, a activa Siri, a porni muzica sau a ajusta volumul, trebuie doar sa atingi butonul incorporat cu logo-ul Beats. Confortul este un element extrem de important pentru Beats, asa ca aceste casti sunt reglabile, pentru a ti se potrivi perfect, iar cupele sunt realizate din material moale, placut la atingere.

Castile sunt argintii, avand un un design modern si elegant. Fara cabluri deranjante si cu o calitate audio premium, castile Beats Solo 3 sunt accesoriul perfect pentru utilizatorii Apple.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.