Baterie Externa CELLULARLINE Manta 6000mAh Alb FREEPMANTA6000W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Baterie Externa CELLULARLINE Manta 6000mAh Alb FREEPMANTA6000W de la Cellularline

Bateria externa Manta de la Cellularline are o capacitate de 6000 mAh si este perfecta pentru incarcarea telefoanelor mobile si a tabletelor.

Aceasta baterie externa poate incarca doua dispozitive in acelasi timp prin intermediul portului USB, fiind compatibila cu Apple, Samsung cat si alte smartphone-uri sau tablete. Datorita capacitatii sale de 6000 mAh si a tehnologiei rapide de incarcare, bateria externa Cellularline Manta este capabila sa incarce dispozitivele conectate intr-un timp foarte scurt, iar display-ul integrat informeaza utilizatorul cu privire la gradul de incarcare.

Cu un design ultra-subire si minimalist, bateria externa de la Cellularline este accesoriul perfect pentru telefonul tau, care asigura energia necesara functionarii acestuia indiferent unde te-ai afla, oferindu-i in acelasi timp o nota de eleganta.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.