Boxa portabila KitSound Mini Buddy Devil Bomb, KSNMBDB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila KitSound Mini Buddy Devil Bomb, KSNMBDB de la KitSound

MyDoodle Characters - Boxa portabila KitSound Trendz Mini Buddy "Devil Bomb"Compatibila cu telefoane mobile, tablete, PC sau orice alt dispozitiv de redare a muzicii. Baterie Li-Ion reincarcabila incorporata. Se incarca la orice device USB.Putere : 2 W RMS 4 ohm, Sensibilitate : 85 dB, Frecventa de raspuns : 100 HZ - 20 KHz, Lungime fir : 8.5 cm, Diametru difuzor : 36 mm, Mufa Jack 3.5 mm, Culoare : Negru




Boxa portabila KitSound Mini Devil Bomb


Compatibila cu telefoane mobile, tablete, PC sau orice alt dispozitiv de redare a muzicii.
Baterie Li-Ion reincarcabila incorporata.
Se incarca la orice device USB.
Putere : 2 W RMS @ 4 ohm,
Sensibilitate : 85 dB,
Frecventa de raspuns : 100 HZ – 20 KHz,
Lungime fir : 8.5 cm,
Diametru difuzor : 36 mm,
Mufa Jack 3.5 mm,
Culoare : Negru


KitSound Mini Buddies
Adorabil si portabil, de dimensiuni mici, difuzorul KS Mini Buddy compenseaza prin volum.
Sunet puternic
“Mai putin inseamna mai mult”; “Nu judeca o carte dupa coperta ei”; “Lucrurile bune vin in pachete mici”. Exista multe expresii prin care poti descrie KS Mini Buddies, dar pentru simplitate, putem spune ca sunt surprinzator de puternice.
Sunet mai amplu
Mini Buddy are un sunet impresionant, dar daca vrei volum mai ridicat, poti conecta doua sau mai multe dispozitive simultan.
Ultra portabil
Daca Mini Buddy se mandreste cu sunetul impresionat, nu inseamna ca trebuie sa fie si un dispozitiv mare. Cu dimensiuni de aproximativ 50 x 48 x 55 mm, Mini Buddy este ultra-portabil si vine impreuna cu un atasament de breloc, astfel incat puteti asculta muzica oriunde va aflati.
Usor de utilizat
Simplu de utilizat, il puteti conecta prin Jack 3.5mm la dispozitivul mobil, tableta sau PC. Incarcarea bateriei se face prin simpla conectare a cablului USB la PC, laptop sau incarcator auto.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.