KitVision Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru de la KitVision

Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Albastru\nButon de actionare a shutter-ului integrat, compatibil Android si iOS, lungime : 109.7 cm (23 cm strans), timp de incarcare ~1 ora, standby ~100 ore, cablu de incarcare USB inclus, cartonase 'Silly Selfie' incluse

KitVision Selfie Stick este un suport telescopic destinat obtinerii autoportretelor folosind camera foto a smartphone-ului dumneavoastra sau un aparat foto compact.
Acesta poate fi extins pana la 110 cm, permite fotografierea dintr-o perspectiva mai inalta, facand-ul ideal pentru concerte, evenimente sau vacante.
Modulul Bluetooth integrat ofera posibilitatea declansarii obturatorului atunci cand acesta este inaccesibil de catre dumneavoastra, asa ca acum puteti obtine cadrul ideal fara prea multe incercari.
Permite atasarea smartphone-ului prin adaptorul inclus in pachet, sau puteti atasa un aparat foto digital compact folosind filetul destinat.

Selfie Stick extensibil cu control actionare shutter pe bluetooth si suport de telefon, Negru
Buton de actionare a shutter-ului integrat,
Compatibil Android si iOS, lungime : 109.7 cm (23 cm strans),
Timp de incarcare ~1 ora,
Standby ~100 ore,
Cablu de incarcare USB inclus,
Cartonase ‘Silly Selfie' incluse

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.