Samsung Incarcator Wireless Charger Stand, 9W, Fast Charge

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Incarcator Wireless Charger Stand, 9W, Fast Charge de la Samsung

 
Pornire in modul vertical sau orizontal
Nu este nevoie sa te opresti din ceea ce faci, atunci cand nivelul bateriei dispozitivului tau este scazut - iti poti incarca wireless dispozitivul in pozitie verticala sau orizontala. Cu un design elegant si negru, statia indica modul de incarcare prin LED-ul automat si isi mentine temperatura constanta prin intermediul ventilatorului.
 
 
Incarcare optima la nevoie
Porneste dispozitivul rapid si usor. Statia wireless functioneaza la 7,5W pentru dispozitivele Samsung, cu incarcare rapida, si pentru dispozitivele Apple. Accepta si maximum 5W pentru alte dispozitive cu Qi activat. Asteptarea este mai mica, utilizarea este mai mare.
 
 
Un singur incarcator wireless pentru dispozitive multiple
Suportul wireless accepta Qi standard WPC si include portul de intrare tip C, astfel incat poti alimenta o gama larga de dispozitive cu un singur incarcator. Este foarte simplu.
 
 
Modele compatibile: FAST CHARGE ​ ​compatibil cu Galaxy Note10 series, S10 series, Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6 Edge+, & Apple iPhone XS Max, XS, XR, 8, 8 Plus / Qi compatibil cu Galaxy S6, S6 Edge si device-uri certificate Qi.

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.