Samsung Stand de birou incarcare Wireless Charger Duo, Fast Charge, incarcator retea inclus, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Stand de birou incarcare Wireless Charger Duo, Fast Charge, incarcator retea inclus, Negru de la Samsung

- design compact cu suprafata antiderapanta; se recomanda plasarea centrala a dispozitivului- 7.5 W - dispozitive iOS, Power Delivery (PD); 9W - Adaptive Fast Charging, Wireless Fast Charging (Samsung Galaxy, Apple iPhone); Qi (Galaxy Buds), Galaxy Watch- funcia de ncrcare rapid este compatibil cu USB PD si adaptoarele de incarcare AFC - pad-ul este compatibil: exclusiv cu dispozitive Galaxy Watch- tensiune iesire: 9V/1.67A (incarcare rapida)- alimentare: port USB Type-C- dimensiuni / greutate: 150 x 15.5 x 86 mm / 125 g- inclus incarcator retea + cablu alimentare USB type C, ghid de pornire rapid



Lasa-ti telefonul in husa
Telefonul tau se incarca chiar si atunci cand este protejat. Incarcarea se poate face si prin husele usoare, deci nu este nevoie sa manevrezi husa pentru a o scoate - pur si simplu plaseaza si incarca.
 
 
*Necesita ca dispozitivul sa fie plasat in centrul suportului stang si sa fie aliniat corect cu incarcatorul.
*Testele de incarcare au fost efectuate exclusiv pe produse Samsung.
*Grosimea husei de peste 3 mm poate determina scaderea puterii de incarcare si producerea de caldura, ceea ce duce la timpi de incarcare mai mari.
*Timpul de incarcare poate varia in functie de conditiile de incarcare si de materialele husei.
*Se recomanda plasarea centrala a dispozitivului.
 
Lumina difuza pentru un somn bun
Nu este nevoie sa lasi lumina sa-ti deranjeze somnul de frumusete. Functia Friendly LED nu numai ca isi modifica intuitiv culoarea pentru a afisa starea de incarcare a dispozitivelor, dar poate fi setata sa emita difuz, astfel incat sa nu iti intrerupa somnul.
 
 
*Estomparea luminii LED poate fi controlata numai prin intermediul telefonului mobil (din gamele Galaxy S10, Note10 si mai recent). *Programul de estompare poate fi setat in meniul Setari pentru a dezactiva Fast Wireless Charging la o anumita ora si pentru a reduce lumina LED.
 
Puterea de a porni
Obtine incarcarea de care ai nevoie rapid, datorita suportului Fast Charging de pana la 9W. Aceasta baterie imbunatatita este compatibila cu incarcatoarele de voiaj USB PD si Adaptive Fast Charging pentru o revigorare usoara.
 
 
 
*Fast Charging este disponibila exclusiv pentru smartphone-uri. Suporta Galaxy Note5 si mai recent sau iPhone 8 si mai recent.
*Vitezele de incarcare pot varia in functie de dispozitiv. Viteza reala de incarcare poate varia, de asemenea, in functie de utilizare, de conditiile de incarcare si de alti factori.
*Dispozitivele compatibile Apple cu functie de incarcare wireless suporta incarcare rapida de pana la 7.5W.
*Adaptorul USB Power Delivery (PD) si adaptorul Adaptive Fast Charging (AFC) se vand fiecare separat.
*Power Delivery (PD) si Adaptive Fast Charging (AFC) au ambele protocol de incarcare rapida pentru dispozitivele Samsung.
 
Ceasurile Galaxy sunt chiar acasa
Incarca-ti intr-o clipa ceasul Galaxy in spatiul dedicat. Acest punct prezinta un magnet interior pe partea dreapta, asigurandu-se ca ceasul se potriveste perfect in timp ce il asezi.
 
 
 
*Suporta exclusiv dispozitive Galaxy Watch. *Nu suporta produsele Galaxy Fit.
 
Functioneaza bine cu alte dispozitive
Wireless Charger Duo este compatibil cu o gama larga de dispozitive. Incarca cu usurinta o varietate din dispozitivele tale favorite, de la telefon pana la ceas.
 
 
 
*Suporta incarcarea pentru smartphone-urile cu Qi, Galaxy Buds, Buds +, Buds Live, Galaxy Buds Pro, AirPods 2 si castile AirPods Pro, Galaxy Watch3, Active2 si ceasurile inteligente Active.
 
Un incarcator, doua dispozitive
Porneste simultan perechea preferata de dispozitive pentru a te bucura de amandoua - indiferent daca acestea sunt telefonul si ceasul Galaxy sau ceasul Galaxy si castile. Noaptea, pur si simplu pune-le la incarcat si vei fi asigurat pentru a doua zi.
 
 
*Vitezele de incarcare pot varia in functie de dispozitiv. Viteza reala de incarcare poate varia in functie de utilizare, de conditiile de incarcare si de alti factori.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.