SAMSUNG Ochelari Gear VR 2016 Negru R323

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SAMSUNG Ochelari Gear VR 2016 Negru R323 de la Samsung

Cu ochelarii pentru realitatea virtuala Samsung Gear VR vei fi chiar acolo, in mijlocul actiunii. Prin folosirea unei perechi de ochelari VR, utilizatorul are impresia de prezenta fizica aproape reala intr-un mediu creat artificial.

Ecranul Super AMOLED cu camp larg de vizualizare, urmarire precisa a capului si latenta redusa aduce realitatea in mediul virtual.

Gear VR 2016 este perfect compatibil cu smartphone-urile: Galaxy Note 7, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci telefonul in ochelarii Samsung Gear VR 2016 pentru a intra intr-o lume a experientelor 360°.

Desi are o interfata mai larga, Gear VR 2016 este cu 19% mai usor decat modelul anterior. Iar touchpadul mai mare iti ofera un control simplu si precis. Experimenteaza realitatea virtuala cu designul ergonomic al ochelarilor Gear VR 2016. Acestia au incorporate pernite moi si flexibile pentru un confort maxim. Vei putea sa vizionezi filme sau sa joci jocuri exclusive, experimentand navigarea in lumea virtuala.

Captureaza clipuri video si poze 360° folosind camera Samsung 360° si apoi impartaseste creatia ta in cel mai scurt timp pe Youtube, Facebook sau Samsung VR. Datorita ecranului de dimensiuni extrem de mari, va fi foarte usor sa te bucuri de realitatea virtuala!

 

  • Compatible Devices: Galaxy Note7, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+
  • Sensore Type: Accelerometer, Gyrometer, Proximity (Mount/Unmount Detection) 
  • Connectivity: USB Type-C connection to the Galaxy Note7, microUSB connection to the Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge 
  • Dimensions: 20.7 x 12.2 x 9.8 cm
  • Weight: 345 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.