Car Kit Smailo Smart Chat BT02

178,73 lei TVA inclus
Pret 36 Rate Optimo: 6.55 lei/luna

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cod:

SmartChatBT02

Alege oras pentru a afla costurile de livrare
  • Distribuie pe:

Descriere Car Kit Smailo Smart Chat BT02 de la Smailo

Compatibil cu orice telefon cu funcie Bluetooth - Tehnologie de eliminare e ecoului i a zgomotelor de fond - Conectarea simultan a dou telefoane - Apelarea ultimului numar formatCar Kit-ul cu Bluetooth Smailo Smart Chat BT02 este cea mai buna alegere pentru cei care vor sa-si pastreze libertatea de comunicare atunci cand sunt la volan.

Printr-o singura apasare de buton, preluati sau respingeti apeluri şi purtati conversatii in interes de serviciu sau cu prietenii si familia fara sa fie nevoie sa scoateti telefonul din buzunar.

Bateria rezista pana la 15 ore ca sa va puteti bucura de un timp de convorbire îndelungat fara sa fiti stresati cu incarcarea constanta a dispozitivului.

Smailo Smart Chat BT02 este extrem de usor de instalat in masina prinzandu-se cu o clema pe parasolarul masinii. Scapati de grija cablurilor incurcate si inestetice care va pot scadea din vizibilitate in timpul condusului. In plus, dispozitivul poate fi folosit și ca interfon pentru conferinte atunci cand va aflati acasa sau la birou

Tip Accesoriu: Handsfree

Culoare: Negru

Compatibilitate: Universal

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.