Husa Sony EcoLeather Style Book SCR26 Black Smart Window pentru Sony Xperia Z3 Compact

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Husa Sony EcoLeather Style Book SCR26 Black Smart Window pentru Sony Xperia Z3 Compact de la Sony

Inovator si protector

Sony SCR26 este un toc de protectie inovator destinat dispozitivului dvs. Acesta prezinta o functionalitate de fereastra inteligenta. Cand este inchis, va protejeaza smartphone-ul si va permite sa utilizati anumite functii. Fiind construit din materiale premium, accesoriul este disponibil in patru culori. 

Functie de fereastra inteligenta

Cand inchideti tocul, anumite widgeturi din bara de stare sau din ecranul principal al dispozitivului sunt vizibile si puteti interactiona cu ele. De exemplu, puteti sa vedeti cand primiti un mesaj si sa cititi mesajul respectiv, sa activati aparatul foto al dispozitivului si sa folositi comenzile pentru muzica fara a deschide tocul

Configurare printr-o singura atingere

La prima utilizare a accesoriului, veti stabili o conexiune intre acesta si dispozitivul dvs. . Apoi, veti avea posibilitatea sa descarcati widgeturi si aplicatii create special pentru fereastra inteligenta. Astfel, veti putea stabili exact ce anume se deschide atunci cand deschideti si inchideti tocul. Personalizati si bucurati-va asa cum doriti de functiile ferestrei inteligente.Close up of someone using the Style Cover Window SCR26 with one hand

In oras

Atunci cand va deplasati, puteti sa controlati anumite functii ale dispozitivului Xperia Z3 Compact cu o singura mana. Husa toc va protejeaza dispozitivul Xperia Z3 Compact si va permite sa tineti evidenta celor mai importante lucruri din viata.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.