Casca Bluetooth Stereo Sony SBH60 White, NFC, Multipoint

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casca Bluetooth Stereo Sony SBH60 White, NFC, Multipoint de la Sony

Efectuati si preluati apeluri.
Bucurati-va de muzica

Muzica si apeluri

Beneficiati de redarea in flux a sunetului in timp ce va deplasati, fara a fi nevoie de fire. Sunetul este excelent si experienta este impresionanta. Daca primiti un apel, apasati o data pentru a raspunde. Voce HD va asigura o calitate excelenta a apelului, sunetul de fundal fiind eliminat cu ajutorul tehnologiei eficiente de reducere a zgomotului.

Adaptabile

Puteti utiliza SBH60 impreuna cu orice smartphone, tableta, laptop sau dispozitiv de redare a muzicii. Au un cablu audio de 3,5 mm daca doriti sa va conectati la un dispozitiv care nu dispune de functia Bluetooth®. Obtineti o excelenta experienta in ceea ce priveste muzica, filmele si jocurile. Beneficiati de apeluri VoIP lungi si fara efort. Purtati discutii cu imagini video oricat de mult doriti. Conectarea castilor SBH60 la dispozitivul audio este simpla datorita functiei NFC. Pentru dispozitivele care nu dispun de NFC, se aplica imperecherea normala prin Bluetooth®.

Stil

Castile stereo Bluetooth® SBH60 sunt create pentru a se potrivi perfect cu orice tinuta. Prezenta lor este discreta si sunt comode la purtat pentru o perioada indelungata. Comenzile pentru apeluri si muzica sunt amplasate pe partea stanga, pentru a asigura simplitatea maxima in utilizare. Comunicati si beneficiati cu eleganta de un sunet impresionant pentru divertisment.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.