Husa protectie Leather Flip Style pentru Sony Xperia X Compact

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Husa protectie Leather Flip Style pentru Sony Xperia X Compact de la Sony

Xperia X Compact - Husa piele eco tip "Style Cover Stand" - Negru- activare automat a ecranului prin deschiderea i nchiderea clapetei- functie stand- material: piele ecologica(Cod producator : 1304-4674)



Vizionare fără a folosi mâinile

Style Cover Stand SCSF20 se transformă fără efort din toc de protecție într-un suport comod și reglabil pentru Xperia X Compact. Deci indiferent dacă vă relaxați la o cafenea sau stați la birou, nu trebuie decât să vă sprijiniți telefonul și apoi să vă relaxați și să vă delectați cu vizionarea.

Un toc creat special pentru Xperia X Compact

Deoarece Style Cover Stand SCSF20 și Xperia X Compact au fost concepute de același designer, sunt în deplină armonie unul cu celălalt. La fel ca telefonul, acest toc are un o suprafață cu aspect „infinit” pentru confort și eleganță supreme. În plus, este disponibil într-o gamă de culori complementare. Astfel, în loc să vă mascheze telefonul, acest toc îi aduce un omagiu și-i complementează cele mai frumoase trăsături.

Porniți telefonul prin simpla ridicare a capacului tocului

Telefonul pornește/se închide automat atunci când deschideți și închideți capacul

Style Cover Stand SCSF20 vă activează automat telefonul sau îl introduce în regim de așteptare când îi deschideți și închideți capacul. Deci nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la apăsarea pe butonul de pornire/oprire.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip Accesoriu
    • Compatibilitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.