Suport detasabil Tellur de pentru telefon 4"-6.5" pentru bicicleta BPH100, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Suport detasabil Tellur de pentru telefon 4"-6.5" pentru bicicleta BPH100, Negru de la TELLUR

Suport detasabil Tellur de pentru telefon 4"-6.5" pentru bicicleta BPH100, Negru

 
 

Caracteristici:

  • Compatibil cu toate telefoanele de 4"-6.5";
  • Suport detasabil ce poate fi rotit 360°;
  • Acces la toate butoanele si intreg ecranul telefonului.
 
Monteaza Suportul detasabil de telefon BPH100 pe ghidonul bicicletei, motocicletei sau scuterului tau si bucura-te de plimbare! 
 
Iar atunci cand vrei sa faci fotografii sau sa scrii un mesaj, il poti detasa simplu si rapid, fara a fi nevoie sa demontezi intreg suportul. De asemenea, in timp ce este asezat in suport, poti roti telefonul pana la 360° pentru a obtine unghiul de vizualizare dorit. 
   
Multumita benzilor curbate de silicon, ai acces la toate butoanele si comenzile smartphone-ului tau, iar suportul nu va bloca functia de recunoastere faciala, senzorul de lumina, butonul de pornire sau senzorul de amprenta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.