Acumulator extern TP-LINK PB50, 10000 mAh, 2 USB (Negru)

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii telefoane mobile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator extern TP-LINK PB50, 10000 mAh, 2 USB (Negru) de la TP-LINK

Baterie externa TP-Link, portabila, PB50, 10000mAH, 2xUSB2.0, 2A, neagra, poate incarca o tableta / smart-phone de pana la 5 oriÎncărcare Inteligentă la Viteze Uimitoare

PB50 vine echipat cu un cip inteligent care recunoaște dispozitivele dumneavoastră și care asigură viteza maximă de încărcare necesară (până la 2A) pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS sau Android.

Protecție Superioară Garantată

Bateria dispozitivului folosește celule Li-ion LG, de înaltă calitate, oferind protecție sporită prin îmbunătățirea durabilității și rezistenței bateriei la căldură datorită aplicării unui nano înveliș ceramic. Dispune de un material poros, cu ventilație mare, care ajută la reducerea scurtcircuitelor în interiorul bateriei.

Design Compact pentru Portabilitate Sporită - Încărcați Dispozitivele în Siguranță!

PB50 dispune de o baterie litiu-polimer de 10000mAh și este concepută pentru a vă oferi o sursă de energie portabilă mai puternică și mai ușoară, care poate funcționa timp îndelungat. În plus, dispozitivul PB50 este conceput pentru a vă menține în siguranță și pentru a vă proteja de: scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire.

Durată de Viață Îndelungată

Cu o durată de viață de până la 500 de cicluri, PB50 este un dispozitiv care depășește bariera timpului. Acesta vă asigură o sursă de energie continuă, pe termen lung, când aveți nevoia cea mai mare.

Menține Controlul Utilizării de Energie

Dispozitivul PB50 are încorporat un indicator inteligent cu patru LED-uri care afișează nivelul bateriei sau starea ei în timpul încărcării.

Compatibilitate Universală

PB50 este compatibil cu aproape toate dispozitivele inteligente cu sistem de operare iOS și cu o gamă variată de dispozitive cu sistem de operare Android.

Două Porturi USB

PB50 dispune de două porturi duale care permit încărcarea a două dispozitive simultan. Acest avantaj asigură funcționarea dispozitivelor dumneavoastră pe termen îndelungat sau puteți ajuta un prieten care are nevoie de o sursă de energie, permițându-i să folosească portul USB liber.

 
Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip Li-Polymer
Capacitate (mAh) 10000
Interfata USB
Nr. porturi 2 x USB
Voltaj Intrare 5V 2A
Voltaj Iesire 5V 1A/2A
Durata de reincarcare a bateriei Incarcare la 1A Pana la 9 ore si 32 min 
Incarcare la 2A Pana la 6 ore si 8 min
Cicluri de incarcare 500
Indicator LED Da
Compatibilitate Universal
Caracteristici fizice Culoare Negru
Dimensiuni (mm) 139.7 x 78.9 x 19.3
Greutate (g) 281.3


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.