Acumulator extern universal TP-LINK TL-PB2600, 2600mAh, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Acumulator extern universal TP-LINK TL-PB2600, 2600mAh, alb de la TP-LINK

Baterie externa TP-Link, portabila, TL-PB2600, 2600mAH, 1xUsb, 1xMicro Usb, 5V/1A, Buton Nivel Baterie, greutate 68gr, dimensiuni 93.5x25.6x25.6mm



Niciodată nu vei rămâne fără baterie

TL-PB2600 este soluția de alimentare care nu te va lăsa să pierzi contactul cu tot ce te înconjoară și niciodată nu vei mai avea grija că vei rămâne fără baterie.

 

Ultra Mini

Cu un design minimalist, sub formă de ruj, încape în orice buzunar. Ești mereu în mișcare și mereu ai cu tine TL-PB2600 pe care nici nu îl simți.

 

De incredere

TL-PB2600 este un power bank ultra-compact de o calitate superioară, dispune de 6 protecții care te feresc de: scurtcircuit, supra-tensiune, supra-curent, supra-încărcare, supra-descărcare și supra-încălzire, asigurând astfel încărcarea în condiții de siguranță.

 

Încărcare eficientă și rapidă

TL-PB2600 dispune de circuit de înaltă calitate, reducând astfel pierderile de energie inutile în timpul încărcării și asigurând în același timp o eficiență energetică de până la 90%.

 

Compatibilitate universală

Compatibil cu iPhone, iPad, smartphone cu Android și cu cele mai multe dispozitive digitale cu intrare de 5V.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.