Casti audio in-ear Xiaomi Mi Pro HD, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in-ear Xiaomi Mi Pro HD, Silver de la Xiaomi

Casti audio Xiaomi Mi Pro HD, In-Ear, Silver
 
Castile audio Xiaomi Mi Pro HD vin cu un driver hibrid dublu dinamic si echilibrat. Driverul dual-dynamic mentine basul si tonurile medii si este realizat cu grafen ce reproduce sunete cu detalii mai complete si mai bogate.
 
Pentru a obtine un echilibru intre intervalele de bass, medii si inalte, am inclus drivere dinamice si echilibrate in noile casti Mi In-Ear Pro HD. Driverul dinamic mai mare este responsabil pentru gama audio joasa, in timp ce driverul dinamic mai mic are grija de intervalele audio mai inalte.
 
Pentru a oferi un sunet superior in intervalele de bas, am folosit o diafragma dubla graphene pentru a pastra detaliile bogate si pentru a mentine notele slabe.

Graphene este cunoscut ca fiind cel mai subtire, mai puternic si mai ecologic material capabil sa transmita sunetul rapid.
   
Designul complet nou vine cu drivere dinamice, produce o calitate superioara a sunetului si detalii bogate, cu distorsiuni mici. Cu ajutorul unui divizor capacitiv, exista o convergenta mai mare cu basul, rezultand o distorsiune mai mica fata de muzica.
   
Design complet nou.
Suna bine, arata bine


 
O pereche de casti bine proiectate ar trebui sa sune bine, si sa actioneze ca un accesoriu pentru ureche. Castile Mi In-Ear Pro HD au adoptat un design rotund si inclinat in unghi de 45 ° pentru a se potrivi perfect.
   
Control complet


Castile Mi In-Ear este inspirata de designul general al castilor. Castile sunt imbracate in metal si ofera o rezistenta sporita la uzura.
   
Fiecare pas asigura o livrare a muzicii excelente.

 
Crearea camerei de sunet metalice este un proces de 25 de etape care implica taierea diamantului integrat, gravarea CD-urilor, zgarierea nisipului cu zircon si anodizarea. Fiecare pas este meticulos si de cea mai mare precizie, prezentand o piesa de arta finala care exceleaza atat in design cat si in calitatea sunetului.
   

Camera de sunet din aliaj este executata folosind finisajul taiat cu diamant CNC cu precizie de pana la 0,01 mm. Un astfel de proces de prelucrare necesita o analiza prealabila asupra materialului din aluminiu inainte de a fi trimis spre prelucrare, rezultand o pereche de casti Mi In-Ear Pro HD ce sunt confortabile si delicate pe urechi.
   
Calitatea buna a sunetului
 
Castile Mi In-Ear Pro HD au fost testate riguros in peste 700 de teste de fiabilitate si au depasit cu mult standardele din industrie pentru a garanta performante si durabilitate excelenta, prezentand utilizatorilor nostri cea mai buna experienta de ascultare si utilizare.
   

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.