Casti Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic ZBW4420GL, Bluetooth 5.0, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic ZBW4420GL, Bluetooth 5.0, Alb de la Xiaomi

Castile Audio Xiaomi Mi True Wirreless Earbuds iti permit sa asculti muzica si sa vorbesti la telefon, fara sa te mai incurci in cabluri.


Castile Audio Xiaomi Mi True Wirreless Earbuds sunt dotate cu tehnologie Bluetooth 5.0, pentru o mai buna stabilitate a sunetului si o putere mai mica de consum latent.
Calitate ridicata a sunetului, datorita difuzoarelor personalizate de 7,2 mm, care asigura pentru redarea perfecta a sunetelor bass, pentru o experienta muzicala fara egal.
Imperechere automata, dupa ce se face o simpla configurare, te vei putea conecta automat la dispozitive, atunci cand castile sunt scoase din cutie.


Confort la utilizare- designul ergonomic asigura siguranta si lejeritatea utilizarii, chiar si atuci cand porti castile in timp ce faci yoga sau ciclism.
Compacte si portabile - sunt foarte usoare si comode, astfel, vei simti doar muzica in urechi.
Sunt atat de usoare incat cantaresc doar 39 de grame in total.


Sistem de control cu touch- fara butoane! -dintr-un simplu touch te joci, pornesti sau intrerupi muzica, preiei sau respingi apeluri, fara macar sa scoti telefonul din buzunar sau din geanta.
Castile Audio Xiaomi Mi True Wirreless Earbuds sunt dotate cu o  baza de incarcare de 300mAh, care va  alimenta castile din urechi de aproximativ 4 ori, ceea ce iti ofera un total de 12 ore de functionalitate.
Microfonul dual integrat cu functie de reducere a zgomotului ofera un sunet clar si  realist.
Dimensiunea mini si greutatea de 4,2g a fiecarei casti o face sa se potriveasca perfect in canalul urechii si garanteaza stabilitatea si confortul, chiar si atunci cand faci sport.

Castile Audio Xiaomi Mi True Wirreless Earbuds iti aduc experienta perfecta.
Asistentul vocal - poti activa asistentul vocal cu atingerea usoara de doua ori, a butonului tactil; nicicand nu a fost mai usor!

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.