Logitech Professional Presenter R700 910-003507

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Professional Presenter R700 910-003507 de la Logitech

Afisaj LCD
Fiti la curent cu durata de functionare a bateriei si ora exacta intr-o clipa prin alerte cu vibratii silentioase. Va puteti ocupa de prezentarea dvs. mult mai bine fara a fi cu ochii pe ceas.

 

Raza de actiune de pana la 30 metri
Acum va puteti bucura de libertatea de miscare si interactiunea cu publicul prezent la prezentarile dvs. pentru a produce un impact mai mare. Un indicator va permite va avertizeaza daca va indepartati prea mult fata de transmitator.

 

Control intuitiv in prezentarile dvs.
Butoanele sunt usor de gasit prin atingere. Conturul elegant al telecomenzii va permite control deplin inca de la primul slide pana la ultimul.

   

Receiver wireless plug-and-play
Nu necesita instalarea unui software. Simpla conectare a receiver-ului in portul USB va permite sa incepeti prezentarea. Cand prezentarea se incheie, puteti sa stocati receiver-ul in portul destinat acestuia.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Presenter
Porturi USB
Altele Afisaj LCD Husa transport Wireless 2.4 Ghz Buton On/Off
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.