Adaptor Wireless HDMI Optoma HD Cast Pro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor Wireless HDMI Optoma HD Cast Pro de la OPTOMA

HDCast Pro
 
  • Proiecteaza wireless de pe laptop sau dispozitiv mobil
  • Redare video, muzică, imagini și documente
  • Compatibil cu AirPlay®, Miracast ™ și DLNA ™
  • Suportă Full HD 1080p
Streaming wireless inteligent proiectorul 

Transforma proiectorul într - un proiector inteligent și partaja conținut pe un ecran mare fără fir. Puternic HDCast Pro vă permite să flux video și muzică, și partaja fotografii și documente în 1080p Full HD de pe dispozitivul mobil sau laptop - ul la proiector cu ușurință. Compatibil cu AirPlay®, Miracast ™ și DLNA ™. 
 

1080p Full HD

rezoluție 1080p vă oferă imagini clare și detaliate de la conținut HD fără a downscaling sau prin comprimare; perfect pentru vizionarea filmelor, vizualizarea fotografiilor și a documentelor.
1080p

putere MHL

Conectați-Pro HDCast direct la un proiector activat MHL sau afișare, fără a fi nevoie de alimentare externă.

USB power

Conectați-Pro HDCast direct la un port și puterea HDMI a dispozitivului, prin intermediul USB-A portul de alimentare de pe proiector sau televizor. Sau de a folosi un adaptor de alimentare USB extern.

streaming video

Fișierele video de flux stocate pe un dispozitiv direct la proiector sau afișaj fără fir; eliminând problemele și costurile suplimentare de instalare a cablurilor lungi.
video streaming

streaming audio

Flux fișiere audio stocate pe un dispozitiv direct la proiector sau afișaj fără fir;eliminând problemele și costurile suplimentare de instalare a cablurilor lungi.
streaming audio

photo viewer

Vizualizarea fotografiilor stocate pe un dispozitiv direct pe proiector sau a unui ecran fără fir. Perfect pentru partajarea celor de vacanță se fixează cu familia și prietenii.
Foto și imagini de vizualizare

laptop oglindire

Oglindă exact ceea ce este pe laptop-ul sau Mac direct pe marele ecran. Perfect pentru partajarea prezentărilor direct de pe computer, eliminând problemele și costurile suplimentare de instalare a cablurilor lungi.

oglindă laptop

HDMirror

Compatibil cu Miracast ™, puteți oglindă exact ceea ce este pe dispozitivul Android® direct pe marele ecran.

HDAir

Compatibil cu AirPlay®, puteți transmite în flux wireless ce este pe dispozitivul dvs. Apple mobil și Mac la proiector sau dispozitiv de afișare. Sau oglinda exact ceea ce este pe dispozitivul mobil pe marele ecran.

DLNA

Afișați conținutul stocat pe rețeaua de domiciliu pe un dispozitiv de proiector sau de afișare.

Stocare in cloud

Fișierele de acces și conținutul de afișare stocate pe Dropbox, Google Drive și alte servicii de stocare cloud.
vizualizator de documente

nor film

conținut de afișare de pe YouTube, Vimeo, TED și alte servicii de streaming video online.

Built-in browser-ul web

Navigati și naviga pe internet pe un ecran mare.

vizualizator de documente

Prezentatorii pot partaja wireless și prezente Word, Excel, PowerPoint și documente PDF și fotografiile stocate pe un dispozitiv mobil direct pe un proiector sau a unui afișaj.
vizualizator de documente

adnotările

Desena și adnota pe imaginea proiectată de pe dispozitivul mobil - atrage atenția publicului cu mai multe culori, fie cu mâna liberă sau folosind instrumentele furnizate pentru a evidenția punctele cheie.

adnotările

Modul aparat de fotografiat în direct

Transforma dispozitivul mobil într-un visualiser. flux instantaneu imagini de aparat de fotografiat direct la un proiector sau a unui afișaj de pe dispozitivul mobil.

aparat foto

split screen 4: 1

În același timp prezent de până la patru dispozitive - perfect pentru schimbul de idei în timpul unei întâlniri.

Ecran divizat

 

 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.