Curea Garmin Spider-Man Band pentru Vivofit Jr. 2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Curea Garmin Spider-Man Band pentru Vivofit Jr. 2 de la GARMIN

Aruncati o privire asupra diferitelor designuri si personaje de pe bratarile accesorii de pe vívofit® jr. 2. De asemenea, aceste bratari functioneaza si cu vívofit jr.!

Achizitionarea unei bratari noi le permite copiilor sa primeasca acces la o lume noua plina de aventuri in cadrul aplicatiei. Bratara corespunde unei aventuri din aplicatia pentru mobil controlata de parinti. Pe care o alegeti?

Cu oricare din bratarile reglabile Marvel Spider-Man, copiii fac progrese in Razboinici pe web: o aventura Spider-Man, pe masura ce isi ating obiectivele de activitate zilnica de 60 de minute, ceea ce ii inspira sa dea ce au mai bun. Cu dvs. pe post de ajutor, copilul dvs. va dezvalui noi aventuri si va explora dimensiuni diferite ale universului Spider-Man. Acestia vor zbura deasupra orasului alaturi de Spider-Man, se vor lupta cu Vulture cu ajutorul unor aliati neasteptati si ii vor lua urma lui Green Goblin odata pentru totdeauna. Cu cat ating si depasesc mai multe din obiectivele lor de activitate, cu atat vor avea partea de mai multe povesti.

Atunci cand achizitionati aceasta bratara, cutia va include un cod pe care il veti utiliza pentru a debloca harta Razboinici pe web: O aventura Spider-Man din aplicatia vívofit jr.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Curea
Brand compatibil Garmin
Model compatibil

Vívofit® jr. 2

Vívofit® jr.

Material Silicon
Culoare Negru
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.