Controller wireless Microsoft Cyberpunk 2077 Limited Edition pentru XBox One

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Controller wireless Microsoft Cyberpunk 2077 Limited Edition pentru XBox One de la Microsoft

Traieste viata de mercenar cu Xbox Wireless Controller - Cyberpunk 2077 Editie limitata, cu un design robust, bazat pe tema Johnny Silverhand si insemne imbunatatite prin tehnologie. Acest Xbox Wireless Controller va va cufunda intr-un viitor in care tehnologia este cheia supravietuirii. Maparea cu butoane va permite sa personalizati controlerul exact asa cum va place. Conectati orice casca compatibila cu mufa pentru casti stereo de 3,5 mm si cu tehnologia Bluetooth®, jucati jocurile preferate pe PC-urile cu Windows 10, tablete, laptopuri si dispozitive mobile *.

 

*Informatii importante:

Pozitionarea butoanelor disponibila prin intermediul aplicatiei Xbox Accesorii pentru Xbox One si Windows 10. Este posibil sa fie necesare actualizari de firmware ale sistemului de operare si ale controlerului. Functionalitatea depinde de dispozitivul si versiunea sistemului de operare acceptate, iar experientele pot varia. Consultati site-ul oficial xbox pentru mai multe detalii.

 

De mentionat:

  • Adaptorul Bluetooth nu este inclus;
  • Alimentarea se face cu 2x baterii AA (nu sunt incluse).
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.