D-Link Range Extender Wireless AC 750Mbps

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Range Extender Wireless AC 750Mbps de la D-Link

DAP-1520 este un range extender care va permite sa extindeti o retea wireless. Puteti sa il plasati oriunde in casa pentru a extinde raza retelei wireless. Micut dar puternic, sustine viteza wireless AC de pana la 750 Mbps si totusi se potriveste in palma dumneavoastra.
 

Extindeti reteua wireless


Cresteti acoperirea retelei wireless din locuinta cu elegantul DAP-1520. Tehnologia dual-band ajuta la reducerea interferentelor si ofera compatibilitate cu dispozitive wireless mai vechi, permitandu-va sa va bucurati de conexiune wireless fiabila si rapida.

 

 

 

 

Usor de confidurat, usor de folosit


Configurarea lui DAP-1520 este simpla. Puteti utiliza aplicatia QRS Mobile pe iOS sau dispozitive cuAndroid pentru a seta DAP-1520 cu usurinta fara a avea nevoie de un calculator.

Caracteristici
Standarde IEEE 802.11 802.11 a/b/g/n/ac
Rata transfer 750 max.
Frecventa 2.4, 5 GHz
Dual Band Da
Antena Intern
Altele QRS Mobile suport aplicatii iOS / Android
Caracteristici Wireless
Securitate wireless Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2)
Wi-Fi Protected Setup
WEP 64/128-bit encryption
Caracteristici Tehnice
Dimensiuni 92 x 58 x 34.2 mm
Greutate 104 g
Indicatori LED Status/WPS
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.