Edimax Wireless Range Extender 802.11n

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless Range Extender 802.11n de la Edimax

Extenderul Universal Smart Wi-Fi Edimax EW-7438RPn N300 este un extender Wi-Fi cu un adaptor de alimentare incorporat, care poate fi introdus direct in priza de alimentare. Pozitionarea accesibila poate dubla cu usurinta acoperirea semnalului retelei Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere sau cu mai multe etaje. Fiind prevazut cu iQ Setup, instalarea este rapida si simpla, iar EW-7438RPn 3-in-1 are modurile de operare Wi-Fi extender, access point sau bridge. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul de retea. Suplimentar, este in conformitate cu standardele wireless 802.11b/g/n si ofera rate de transmisie a datelor de pana la 300Mbps. Cu Edimax EW-7438RPn, va puteti bucura de o retelistica wireless de mare viteza in locuinta dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de cabluri suplimentare.

Elimina zonele moarte Wi-Fi


Extindeti acoperirea Wi-Fi asupra zonelor moarte, in care semnalul Wi-Fi nu poate ajunge.

Functioneaza cu orice router wireless


Compatibilitate universala si configurare simpla iQ pe baza web pentru o instalare rapida si usoara

Extender Smart 3-in-1, Access Point si Bridge


EW-7438RPn poate functiona ca un extender Wi-Fi, access point sau bridge wireless. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul de retea prin folosirea aplicatiei iQ Setup si va puteti bucura de navigarea pe web.

Configurare Smart iQ


Este prevazut cu iQ Setup pe baza de browser pentru o instalare inteligenta, automata si rapida. iQ Setup detecteaza automat retelele Wi-Fi din jur si va ajuta sa stabiliti o conexiune in cateva secunde

Instalare rapida si facila WPS


Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup - Configurare Wi-Fi protejata) permite ca EW-7438RPn sa se alature oricarei retele wireless existente printr-o simpla apasare de buton.

Compact, design subtire pentru priza de perete


Se branseaza direct la prizele electrice existente – fara sa mai fie nevoie de un cablu suplimentar de alimentare. Edimax EW-7438RPn nu este doar foarte compact si foarte subtire, este realizat cu un adaptor de alimentare incorporat. Aceasta va permite sa-l bransati direct la o priza de perete, eliminand nevoia utilizarii unui cablu de alimentare suplimentar. Il puteti instala cu usurinta acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie sa fie imbunatatit si va puteti bucura de performanta wireless de inalta performanta fara probleme.

Dublati cu usurinta acoperirea Wi-Fi


Bransati extenderul direct in priza electrica, iar Edimax EW-7438RPn poate dubla acoperirea semnalului pentru reteaua Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere sau mai multe etaje.

Standard wireless 802.11n (rate de date de pana la 300Mbps)


Tehnologia 802.11n este incorporata in EW-7438RPn pentru a largi acoperirea wireless si pentru a elimina punctele moarte din acoperirea wireless. EW-7438RPn este compatibil cu standardul wireless 802.11b/g/n si poate obtine rate ale transmisiei de date de pana 300Mbps cand este conectat la dispozitive wireless 802.11n, oferind conexiuni wireless mai rapide si mai stabile 802.11b/g.

Encriptare avansata Wireless WPA/WPA2


Suporta standardele WEP 64/128 bit, WPA si WPA2 pentru o encriptare wireless.

Indicator LED pentru puterea semnalului


Este realizat cu un LED de putere a semnalului, care va ajuta sa gasiti cea mai buna locatie de instalare pentru o acoperire Wi-Fi optima.

Ecologic si economic


Este prevazut cu un comutator de alimentare, ceea ce va da posibilitatea de a oprit EW-7438RPn atunci cand nu este folosit. LED-urile pot fi dezactivate de la panoul de comanda web al extenderului, economisind energia si evitand luminile deranjante din timpul noptii. Dispozitivul este, de asemenea, prevazut cu IEEE802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) care regularizeaza volumul de alimentare pentru o anumita legatura de date Ethernet, pe baza folosirii acesteia - reducand mai mult consumul energetic.

Caracteristici
Port Retea 1x RJ-45
Viteza de transfer 10/100 Mbps
Standarde IEEE 802.11 802.11 b/g/n
Frecventa 2.4 GHz
Antena Intern
Caracteristici Wireless
Securitate wireless 64/128-bit WEP encryption and WPA-PSK, WPA2-PSK security
802.1x authentication
WPS (Wi-Fi Protected Setup)
User Access control (MAC address)
Caracteristici Tehnice
Dimensiuni 76 x 47 x 41 mm
Greutate 90 g
Indicatori LED Signal strength, wireless, power, WPS, LAN
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.