Edimax Wireless Range Extender 802.11n up to 300 Mbps

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Wireless Range Extender 802.11n up to 300 Mbps de la Edimax

Extenderul Smart Wi-Fi Edimax EW-7438RPn Mini este un extender Wi-Fi cu un adaptor de alimentare incorporat, care poate fi introdus direct in priza de alimentare. EW-7438RPn Mini vine cu o applicatie intuitiva iOS si Android pentru controlarea programului WiFi si a retei guest. Pozitionarea accesibila poate dubla cu usurinta acoperirea semnalului retelei Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere sau cu mai multe etaje. Fiind prevazut cu iQ Setup, instalarea este rapida si simpla, iar EW-7438RPn Mini 3-in-1 are modurile de operare Wi-Fi extender, access point sau bridge. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru necesitatile dumneavoastra. Suplimentar, este in conformitate cu standardele wireless 802.11b/g/n si ofera rate de transmisie a datelor de pana la 300Mbps. Cu Edimax EW-7438RPn Mini, va puteti bucura de o retelistica wireless de mare viteza in locuinta dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de cabluri suplimentare.
   

Elimina zonele moarte Wi-Fi & Dubleaza cu usurinta acoperirea Wi-Fi


Bransati extenderul direct in priza electrica, iar acesta poate dubla acoperirea semnalului pentru reteaua Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere sau mai multe camere si etaje.

   

Extender Smart 3-in-1, Access Point si Bridge


EW-7438RPn poate functiona ca un extender Wi-Fi, access point sau bridge wireless. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul de retea prin folosirea aplicatiei iQ Setup si va puteti bucura de navigarea pe web.

   

App inteligenta pentru control si analiza


Extenderul poate functiona impreuna cu aplicatia EdiRange pentru smartphone care afiseaza mediul local Wi-Fi si ofera o analiza usor de inteles, pentru a va ajuta sa evitati interferentele cu dispozitivele wireless din vecini si pentru a obtine cele mai bune performante ale dispozitivelor dumneavoastra. In plus, puteti gestiona reteaua wireless a extenderului si functiile precum planificarea si reteaua Guest.

   

Compact, design subtire pentru priza de perete


Se branseaza direct la prizele electrice existente – fara sa mai fie nevoie de un cablu suplimentar de alimentare. Edimax EW-7438RPn nu este doar foarte compact si foarte subtire, este realizat cu un adaptor de alimentare incorporat. Aceasta va permite sa-l bransati direct la o priza de perete, eliminand nevoia utilizarii unui cablu de alimentare suplimentar. Il puteti instala cu usurinta acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie sa fie imbunatatit si va puteti bucura de performanta wireless de inalta performanta fara probleme.

   

Instalare rapida prin WPS


Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup - Configurare Wi-Fi protejata) permite ca EW-7438RPn sa se alature oricarei retele wireless existente printr-o simpla apasare de buton.

CARACTERISTICI GENERALE

Standard WI-FI 802.11 n
Frecventa (GHz) 2.4
Porturi 1 x 10/100
Rata de transfer (Mbps) 300
Antena 2 x antena interna
Securitate WEP 64/128 bit WPA - PSK/WPA2-PSK WPS Filtrare adrese MAC Autentificare 802.1x
Alimentare 100 - 240 V AC, 50 - 60Hz
Moduri de operare Wireless Range Extender
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.