PowerLine Edimax Gigabit HP-6002ACK

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere PowerLine Edimax Gigabit HP-6002ACK de la Edimax

Cea mai mare viteza Powerline

Viteza Powerline de pana la 600Mbps si viteza Gigabit LAN de 1000Mbps
Edimax HP-6002AC vine cu cea mai mare viteza Powerline de pana la 600Mbps si viteza Gigabit de pana la 1000Mbps, oferindu-le utilizatorilor cele mai rapide adaptoare Powerline si ducand retelele casnice la niveluri de viteze super-mari.

Conexiune usoara

Ideal pentru streaming video multiplu 3D/HD si pentru jocuri in retea
Viteza Powerline 600Mbps si RJ45 Gigabit Ethernet sunt ideale pentru aplicatiile intensive care cer mai multa banda, precum streamingul video 3D/HD si jocurile in retea, asigurand un transfer usor si o performanta ridicata.

Plug & Play, fara cabluri inestetice

Creati sau extindeti simplu retelele folosind firele electrice existente
Edimax HP-6002AC transforma firele electrice existente din locuinta sau biroul dumneavoastra intr-o retea de mare viteza. Cablarea complicata, deranjanta si neplacuta nu mai este necesara - in cazul in care locuinta sau biroul dumneavoastra nu are o retea de date existenta, HP-6002AC va da posibilitatea de a va realiza rapid o retea, intr-un mod usor si ieftin.

Nicio priza electrica nu este irosita

Priza integrata cu filtru de zgomot
Cu Edimax HP-6002AC nicio priza electrica nu este irosita. Este realizat cu o priza incorporata, ceea ce va permite sa o utilizati cu orice dispozitiv electric. Chiar si atunci cand HP-6002AC este introdus intr-o priza, puteti introduce un alt dispozitiv electric in HP-6002AC si va puteti folosi priza in conditii normale. Filtrul de zgomot incorporat va asigura ca nu veti experimenta o cadere brusca a vitezei retelei, cand este folosit un consumator electric de mare putere.

DIAGRAMA DE APLICATIE

Specificatii Generale
Numar produse 2
Tip Powerline AV
Conectori 1x RJ-45
Viteza port 10/100/1000 Mbps
Priza integrata Da
Standarde IEEE 1901
IEEE 802.3
IEEE 802.3u
IEEE 802.3ab
HomePlug AV2
Securitate 128-bit AES
Modulatie OFDM
Caracteristici 2MB Flash
16MB SDRAM
Greutate 199 g
Dimensiuni 122 x 67 x 43 mm
Raza de actiune 300 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.