Edimax Adaptor range extender 300Mbps EW-7438RPN

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor range extender 300Mbps EW-7438RPN de la Edimax

 

 

 

Odata cu lansarea noului sistem inteleigent de configurare a routerelor iQ setup, Edimax elimina aproape definitiv necesitatea cunoasterii termenilor tehnici din retelistica pentru clientii nostrii.
Cu ajutorul iQ setup routerele Edimax pot fi instalate si configurate de cel mai neinitiat utilizator de calculatoare.

Configurare inteliggenta si automata
iQ setup a fost dezvoltat intr-un mod inovativ si inteligent pentru a detecta automat tipul conexiunii dumneavoastra de internet si a va usura munca in configurarea routerului dumneavoastra. Dupa ce montati cablurile de retea (internet - router - calculator), nu trebuie decat sa deschideti un browser de internet iar iQ setup va detecta automat ce tip de conexiune folositi pentru a va conecta la internet.Nu este nevoie sa va logati pe interfata de configurare a routerului si nici nu va trebui sa rulati vreun software de pe CDul de instalare. iQ setup va descoperii singur fie daca folositi IP dinamic, PPPoE sau orice alta modalitate de conexiune si va cere exact datele de care are nevoie pentru a realiza aceasta conexiune (de exemplu userul si parola de conectare pentru PPPoE etc.). Deasemenea, dupa conectarea cu success la internet iQ setup va va ajuta sa configurati securitatea wireless pentru o experienta wireless fara batai de cap. Cu ajutorul iQ setup oricine poate realiza acum configurarea unui router, rapid eficient si sigur.

iQ Setup Features
Configuirare inteligenta si automata
Putine pana la nici o cunostinta tehnica sunt necesare din partea utilizatorului
Nu mai este nevoie sa va logati in meniul de configurare al routerului folosind IPul
Nu este nevoie de CD de instalare
Merge atat pe calculator cat si iPhone, iPad, iPod sau Android.

Extender universal Wi-Fi Edimax EW-7438RPn poate dubla cu usurinsa acoperirea semnalului reselei Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuinsele cu mai multe camere sau cu mai multe etaje. Fiind un extender Wi-Fi si avand un adaptor de alimentare intr-un design compact, EW-7438RPn poate fi conectat direct la o priza de perete pentru o pozisionare confortabila. Caracteristica inteligenta iQ Setup si LED-ul de putere a semnalului fac facila instalarea acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie sa fie imbunatasit. Suplimentar, este in conformitate cu standardele wireless 802.11b/g/n si poate crea o resea extinsa Wi-Fi cu rate de transmisie a datelor de pana la 300Mbps. Cu Edimax EW-7438RPn, va putesi bucura de o reselistica wireless de mare viteza in locuinsa dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de cabluri suplimentare.

Dubleaza cu usurinsa acoperirea reselei Wi-Fi
Edimax EW-7438RPn este prevazut cu un buton WPS si caracteristica automata si inteligenta a Edimax iQ Setup, care va permite sa configurasi extenderul rapid si usor. iQ Setup detecteaza automat reselele Wi-Fi din zona si va ajuta sa stabilisi o conexiune in cateva secunde. Butonul WPS va permite sa conectasi extenderul la punctul principal de acces cu o simpla apasare de buton. Suplimentar, EW-7438RPn este prevazut cu un LED de putere a semnalului, care va ajuta sa gasisi cea mai buna locasie de instalare pentru o acoperire Wi-Fi optima.

Design compact, pentru priza de perete
Edimax EW-7438RPn nu este doar foarte compact, este realizat cu un adaptor de alimentare incorporat. Acest design va permite sa-l bransasi direct la o priza de perete, eliminand nevoia utilizarii unui cablu de alimentare suplimentar. il putesi instala cu usurinsa acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie sa fie imbunatasit si va putesi bucura de performansa wireless de inalta performansa fara probleme.
Standard Wireless 802.11n (rate de date de pana la 300Mbps)
Cea mai recenta tehnologie 802.11n este prevazuta la EW-7438RPn pentru a extinde banda wireless si pentru a elimina punctele moarte din raza de acoperire wireless. EW-7438RPn este in conformitate cu standardele 802.11b/g/n si poate ajunge la rate de transmitere a datelor de pana la 300Mbps cand este conectat la dispozitivele 802.11n wireless. Ofera conexiuni wireless mai rapide si mai fiabile, in comparasie cu reselele standard wireless 802.11b/g.
Caracteristici
Port Retea 1x RJ-45
Viteza de transfer 10/100 Mbps
Standarde IEEE 802.11 802.11 b/g/n
Rata transfer 300 Mbps max.
Frecventa 2.4 GHz
Antena Intern
Caracteristici Wireless
Securitate wireless 64/128-bit WEP encryption and WPA-PSK, WPA2-PSK security
802.1x authentication
WPS (Wi-Fi Protected Setup) User Access control (MAC address)
Moduri wireless Smart 3-in-1 mode: Access Point, Wi-Fi Extender and Wi-Fi Bridge
Management 16-language user interface
Caracteristici Tehnice
Dimensiuni 65 x 42 x 38 mm
Greutate 70 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.