ASUS Adaptor Wireless AC1200 Dual-band

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Adaptor Wireless AC1200 Dual-band de la ASUS

ASUS, Adaptor Wireless AC1200 Dual-band, 867/300Mbps, USB3.0, buton WPS, craddle USB, antena detasabila, v.A

ASUS USB-AC56 este un adaptor Wi-Fi 802.11ac dual-band echipat cu o interfata USB 3.0 ce permite accelerarea performantelor wireless pentru unitati PC notebook si desktop.

Modelul USB-AC56 dispune de o interfata USB 3.0 ce ofera suport pentru rate de transfer de pana la 400 Mbit/s in banda de frecvente de 2.4 GHz si 867 Mbit/s in banda de 5 GHz, in cazul router-elor compatibile.

Poate fi utilizat cu succes atat impreuna cu PC-uri desktop cat si cu notebook-uri, adaptorul USB-AC56 beneficiaza de antene interne duale ce permit extinderea semnificativa a acoperirii retelei fara a necesita adaugarea de cabluri suplimentare, precum si de o antena externa demontabila, dotata cu un sistem foarte performant de achizitie de semnal, ce poate amplifica si mai mult semnalul Wi-Fi in zonele in care intensitatea acestuia este redusa.

   

Interfata wireless 802.11ac de ultima generatie, de pana de 3X mai rapida decat adaptoarele 2x2 wireless N


Cea mai rapida interfata Wi-Fi devine cu mult mai accesibila prin intermediul conexiunii USB, atingand pana la 867 Mbps pe banda de frecvente de 5 GHz. Retelele wireless 802.11ac iti permit sa te bucuri de viteze net superioare si conectivitate mult mai buna pe toate dispozitivele tale. In comparatie cu standardul curent, 802.11n, modelul USB-AC56 poate atinge rate de transfer de pana la 867 Mbps pe 5 GHz, de 3X mai bune decat 802.11n!

   

Flexibilitate maxima pentru o acoperire maxima


Adaptorul USB wireless-AC1300 USB-AC56 poate fi folosit cu succes in locuinte de dimensiuni mari si cladiri de birouri, inclusiv locatii extinse pe mai multe etaje. Antena externa detasabila cu care acesta este dotate, si puternicele antene interne ofera o putere de transmitere superioara, perfecta pentru zone mai intinse.

Antena detasabila poate fi indepartata pentru a reduce consumul de energie si emisiile de semnal in cazul in care este suficient un nivel mediu de acoperire. De asemenea, performantele adaptorului pot fi imbunatatite considerabil prin utilizarea unei antene mai puternice, daca este cazul.

   

Management inteligent al achizitiei de semnal pentru conexiuni wireless foarte stabile


ASUS Ai Radar extinde capabilitatile de conectivitate wireless intr-un mod inteligent utilizand o tehnologie de amplificare directionala de mare putere a semnalului pentru o acoperire extinsa, cresterea dinamica a ratelor de transfer de date si o stabilitate superioara. Deoarece puterea semnalului wireless depinde de caracteristicile mediului inconjurator, adaptorul wireless USB dual-band Wireless-AC1300 USB-AC56 utilizeaza doua antene interne si o antena externa dotata cu un sistem foarte performant de achizitie de semnal si un transmitator foarte puternic pentru a detecta pozitia exacta a router-elor wireless si a optimiza caracteristicile de transmitere a semnalului pentru a asigura cea mai buna viteza si cea mai stabila conexiune.

   

USB 3.0 pentru performante 802.11ac extraordinare


Interfata USB 3.0 ii permite adaptorului Wi-Fi USB 3.0 dual-band Wireless-AC1300 USB-AC56 sa fie conectat la sisteme desktop sau notebook utilizand o latime de banda de pana la 10 ori mai buna decat cea a interfetei USB 2.0. Astfel, beneficiezi din plin de avantajele oferite de catre retelele wireless de tip 802.11ac, adaptorul bucurandu-se de suficienta latime de banda pentru a suporta vitezele net superioare oferite de catre acest tip de retea.

   
USB-AC56 include de asemenea un suport special conceput si echipat cu un cablu de 90 de centimetri pentru o pozitionare mult mai flexibila a dispozitivului in acele zone in care receptia Wi-Fi poate pune probleme.


CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11 b 802.11 g 802.11 n 802.11a 802.11ac
Rata de transfer Wi-Fi (Mbps) 300 + 867
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Antena 1 x antena detasabila 2 x antena interna 2dBi
Interfata USB 3.0
Securitate WPS 64/128-bit WEP WPA-PSK, WPA2-PSK
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.